Termeni si conditii de utilizare a website-ului

Bine ați venit pe website-ul oficial al https://vacanteprinromania.ro/
Vă rugăm să citiți cu mare atenție și să înțelegeți termenii și condițiile de mai jos înainte de a utiliza website-ul nostru

SITE

Acest website este proprietatea Moldovan Dorin Cristian IF , companie înregistrată in România la Registrul Comertului cu nrJ06/529/2017 având CUI 37624828 și cu sediul social în România. Conținutul publicat al acestui website este proprietatea Moldovan Dorin Cristian IF, care își rezervă, de asemenea, și dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.

ACCEPTARE TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin accesarea acestui website sunteți de acord cu următorii termeni și următoarele condiții, fără alte restricții, și cu avertismentul de copyright care se găsește la adresa: https://vacanteprinromania.ro/ . Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise mai jos, nu puteti utiliza acest Site în nici un fel. Vârsta minimă de utilizare a acestui website este restricționată persoanelor sub 18 ani, vârstă minimă legală în România. Considerăm că utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.
Nu declarăm și nu garantăm:
– Acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website
– Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi
– Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavostra
– Că acest website nu poate ca la un moment dat să conțină infecții de tip virus.

SERVICII

Moldovan Dorin Cristian IF vă pune la dispoziție un sistem automat care vă oferă posibilitatea de a căuta și verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informatii privind ofertele și programele turistice. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisă Moldovan Dorin Cristian IF acționează ca și agent pentru terți furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, alții (Furnizori de Servicii Turistice).
Moldovan Dorin Cristian IF nu-și asumă nici o responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice și nu garantează în nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest site.

Moldovan Dorin Cristian IF nu garantează că informația de pe site (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.
Informațiile și fotografiile din prezentarea unităților de cazare au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale,ele reprezentând doar efortul nostru de a îmbunătății calitatea informațiilor cu privire la condițiile unităților de cazare. Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțin erori. Vă recomandăm să consultați site-urile oficiale ale hotelurilor sau să cereți informații actualizate agenției.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

La solicitarea explicita a utilizatorului adresată la adresa de email vacanteprinromania.ro@gmail.com. Moldovan Dorin Cristian IF se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozițiilor legale privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Moldovan Dorin Cristian IF se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare. Nu răspundem de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe SITE.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente conținutului acestui website sunt proprietatea Moldovan Dorin Cristian IF Nu dobândiți niciun drept asupra conținutului acestui website cu excepția dreptului limitat de a utiliza website-ul în conformitate cu termenii și condițiile.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Prin prezenta, utilizatorul este de acord să respecte urmatoarele obligații incluzând dar fără a se limita:
– responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs.
– aveti vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice
– garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
– neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezevări false sau frauduloase.
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în Site.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Moldovan Dorin Cristian IF nu este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.
Sunteți bineveniți să utilizați acest website în conformitate cu acești termeni și puteți imprima și/sau descărca informații de pe acest website pentru utilizare personală, dar nu în scopuri comerciale.
Nu aveți permisiunea:
• de a stabili un link între acest website și orice alt website, sau de a încadra orice parte a acestui website fără acordul nostru prealabil;
• de a realiza actiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite viruși informatici sau de a utiliza acest website în scopuri ilegale;
• de a utiliza în scopuri necinstite sau modifica conținutul pe care îl copiați de pe acest website sau de a utiliza acest conținut fără publicarea avertismentelor de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală pe care le utilizăm în legătură cu acest conținut, în același mod și în aceeași formă prezentate pe website.
În condițiile în care încălcați acești termeni sau politica noastră privind protecția datelor personale, putem suspenda sau bloca accesul dumneavoastră la acest website.

LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI

Acest Site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate.
Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru ușurința folosirii site-ului. Dumneavoastră veți accesa, descărca, naviga și utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastră, fără a antrena nicio răspundere din partea noastră.
Moldovan Dorin Cristian IF nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nici o responsabilitate în legatură ca acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.
Conținutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informațiile furnizate de noi . Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

INTERZICEREA ACCESULUI

Moldovan Dorin Cristian IF își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

MODIFICĂRI ASUPRA SITE-ULUI

Moldovan Dorin Cristian IF își rezervă dreptul de a modifica design-ul sau conținutul site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum și alte caracteristici.
Moldovan Dorin Cristian IF poate de asemenea modifica și acesti termeni și condiții la anumite intervale de timp, fără notificare prealabilă, fiind obligația utilizatorului să revizuiască aceasta politică .

CONFIDENȚIALITATE

Prin prezenta sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de catre Moldovan Dorin Cristian IF sau a afiliaților și a altor părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politica de confidențialitate a Moldovan Dorin Cristian IF care se regăsește pe website.
Dacă aveti întrebări în legatură cu politica de confidențialitate, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în scris la adresele menționate în pagina Contact.
Moldovan Dorin Cristian IF nu divulgă altor terțe persoane datele personale în alte scopuri decât cele menționate.
Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 și a Directivei UE 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date, și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Moldovan Dorin Cristian IF va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.
Conform legislatiei, dvs. beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor.

POLITICA DE SECURITATE

Moldovan Dorin Cristian IF se preocupa să ofere o protecție ridicată a datelor personale salvate pe sistemele propri. Rugăm utilizatorii să fie conștienți totuși că nici o informație transmisă via Internet nu este în totalitate sigură. Ar trebui, deci, să aveți grijă atunci când înregistrati date personale online. Noi luăm măsuri rezonabile pentru a vă asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim.
Vom dezvălui datele personale doar în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinși că este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritățile sau a proteja drepturile juridice ale Moldovan Dorin Cristian IF .

Share to...