Tiny House-mai mult decât o simplă locație de cazare

Tiny House este mai mult decât o simplă locație de cazare. Ești în căutarea unui loc în care să te relaxezi? Tocmai ai găsit opțiunea favorită a familiștilor sau a grupurilor de petrecăreți. Aici este locul în care găsești amintirile vesele ale fiecărei veri și poveștile melancolice ale fiecărei ierni.

locație de cazare

Această căsuță este situată la poalele munților Parâng pe strada principal DJ675C, Baia de Fier 217030. Tiny House este un concept nou în România așezat în mijlocul unui peisaj frumos și liniștit.


Noi știm deja cum arată casa ideală de vacanță! Pentru unii este micuță, primitoare, liniștită iar pentru alții este plină de activități. Tiny House le îmbină cu succes pe amândouă. Aici găsești locul în care te simți cu adevărat ca acasă, având la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o ședere cât mai plăcută.
Liniștea locului iți oferă energie
Există momente în viața fiecărui om în care avem nevoie de câteva zile de relaxare. Știi momentele în care simți că fiecare părticică a corpului se destine și aerul proaspăt iți intră în plămâni?
🏡 Tiny House – mai mult decât o simplă locație de cazare Tiny House se numără printre puținele spații de cazare FĂRĂ vecini, FĂRĂ gălăgie și FĂRĂ deranj. Poți fi doar tu cu tine sau te poți bucura de compania prietenilor sau a familiei. Ai nevoie doar de o carte preferată și ești gata să petreci o seară care pare că nu se mai termină.

Locație de cazare perfecta

locație de cazare

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

locație de cazare


🏡 Tiny House – mai mult decât o simplă locație de cazare
Căsuța cuprinde :

  • 2 Dormitoare în stil mansardă,
  • 1 Living cu bucătărie, zonă de dining
  • 1 baie, ceea ce o face perfectă pentru 4 persoane.
  • Curtea extrem de spațioasă este din gazon, pavată pe alocuri cu alei ce cuprinde și o baie amenajată cu toate lucrurile de care ai nevoie.
  • Nu lipsește nici foișorul acoperit, cu zonă de luat masa, grătar și firepit.
  • Dacă visezi la o zi de vară menită să iți încarce bateriile, terasa e alipită de casă și are atât zonă de lounge, precum și șesloguri pentru plajă.

Locația este foarte curată , iar gazdele, Cosmin și Silvia, sunt foarte primitori. Povestea lor este una plăcuta și exprimă modul în care doi tineri s-au redescoperit. Tiny House BF este o dorință ce a luat amploare acum ceva ani, când obosiți de aglomerația din București, de agitație și poluare, cei doi au căutat un loc în care să uite de aceste lucruri.


În călătoriile lor numeroase au văzut multe concepte de cazare printre care și ideea de Tiny House. Astfel, a luat naștere o căsuță suficient de mare pentru 4-5 persoane pentru care au acordat o atenție detaliată asupra confortului și design-ului, atât în interior cât și la exterior. Și-au dorit un loc retras, fără vecini, fără zgomot și cu aer curat.
Tiny House este destinată celor familiști. Celor ce sunt în căutarea unui loc în care copiii să petreacă mai mult timp în natură, să alerge și să se joace în voie. Este de asemenea locul perfect și dacă vrei pur și simplu un loc unde să uiți de gadget-uri și să nu faci nimic cât e ziua de lungă.
Căsuța cuprinde și elemente tradiționale
Tiny House cuprinde un design modern dar cu influențe nordice și elemente tradiționale românești. O căsuță perfectă amenajată cochet pentru o vacanță la munte.


Cosmin și Silvia au avut grijă că această locație să cuprindă și câteva elemente de decor vechi de zeci de ani. Acestea reprezintă adevărate simboluri pentru zona Olteniei. Spre exemplu, covorul oltenesc din living este țesut manual și a fost păstrat peste 40 de ani înainte de a fi folosit în spațiul de cazare Baia de Fier.
Ingredientele speciale esențiale sunt cele ce aduc împreună acest spațiu primitor și te fac să te simți ca acasă. Aici cel mai important este ca musafirii să aibă parte de cea mai frumoasă experiență de cazare.

Tiny House – o locație de cazare potrivită chiar dacă vii singur, alături de prieteni, de familie sau chiar cu colegii de muncă, Tiny House poate găzdui până la 4 oaspeți adulți. Te asigurăm că indiferent de motivul pentru care alegi să ne vizitezi, aici vei avea parte de cea mai frumoasă experiență. Ne străduim să facem continuu îmbunătățiri pentru că ne dorim să te simți măcar un pic mai bine decât acasă.
Cât costă o noapte de cazare???O noapte de cazare la Tiny House BF costă 399 lei și poate fi rezervată atât pe site-ul www.tinyworld.ro cât și la numărul de telefon 0766.517.949. Va merita cu siguranță!


Dacă această experiență de vacanța iți sună bine, sigur va fi pe placul tău și când ajungi în locație!Zona are potențial turistic enorm,si va recomandam mai jos obiective turistice pe care le puteți vizita în apropiere.Zona gorjeană este una dintre cele mai importante obiective turistice. O mulțime de vizitatori se adună la fiecare sfârșit de săptămână să se relaxeze. Dacă ți-ai pregătit aparatul de fotografiat, ai o energie bună și vrei să simți farmecul zonei, iată care sunt cele mai importante și apropiate obiective.
💥 Stațiunea Rânca – După ce despachetezi bagajele la Tiny House, urmează un drum de aproximativ 43 de minute cu mașina prin DJ665 și șoseaua Transalpina (DN67C). Acest drum este întreținut chiar și pe timp de iarnă. În tot acest timp te poți bucura de o priveliște de vis.
💥 Cheile Galbenului – Acestea sunt prezente în comuna Baia de Fier, la 50 de km de Tg. Jiu și la 70 de km de Râmnicu Vâlcea. Cei doi versanți ai cheilor fac parte din masivul Polovragi-Cernădie, și se întind pe o lungime de aproximativ 2km, pe albia râului Galbenul. Cheile sunt situate în nord-estul județului Gorj, foarte aproape de Transalpina.
Cheile Oltelului – Situată la nord-est de Tiny-House, drumul durează aproximativ 9 minute cu mașina pe drumul ce leagă Tg. Jiu de Râmnicu Vâlcea. Locația este la o aruncătură de băț de căsuța noastră, astfel drumul poate fi parcurs și pe jos.
💥 Aerodromul Barza Târgu-Jiu este localizat la 5 km de Târgu – Jiu, în vecinătatea satului Bucureasa din comuna Dănești. De la Tiny House se poate ajunge folosind traseul de pe Drumul Național 67. Distanța este de numai 47 de km pe care îi poți parcuge în aproximativ 40 de minute.
Vatra Dacică – Acest obiectiv turistic s-a format din dragoste pentru lemn și s-a bucurat de un real succes în toate edițiile organizate. Drumul durează zece minute cu mașină, timp în care te poți bucura de priveliștea minunată pe care o oferă zona. Nu iți face griji pentru parcare! Există una chiar în fața Mănăstirii.
Vrei sa vezi totul cu josul în sus?
💥 Căsuţa răsturnată – Doar 7 minute cu mașina te despart de cazarea ta de poveste și acest obiectiv turistic. Alături de o priveliște spectaculoasă, prin DC26 și DJ675C, ajungi rapid pentru a vedea totul cu josul în sus. Pozele făcute sunt demne de rețelele de socializare.
Crucea lui Ursache – Monumentul istoric în Munții Căpățânii reprezintă un cumul de scrieri în slavonă. Te-ai odihnit bine cu o seară înainte, ai făcut un grătar în curtea imensă și ai petrecut cu familia. După ce te-ai hotărât să dai o fugă până la Polovragi să urci la Crucea lui Ursache, traseul este unul foarte ușor. Vei parcurge doar 15 minute cu mașină prin DJ665.


💥 Șura Haiducilor – o grotă despre care se spune că devenise ascunzătoarea unor haiduci. Drumul durează aproximativ 9 minute cu mașina pe drumul ce leagă Tg. Jiu de Râmnicu Vâlcea. Situată la nord-est de Tiny-House, locația este foarte aproape de căsuță noastră, astfel drumul poate fi parcurs și pe jos. Ai timp să te bucuri și de priveliște și de aerul curat!
💥 Culele Măldărești – locul ce deține clădiri tipice pentru arhitectura civilă din Oltenia și mai mult de 3.000 de obiecte etnografice. Acesta se află la patru kilometrii distanță de Horezu. Prin DN67, ai de parcurs 27 km într-un timp de 24 de minute cu mașina.
💥 Atelierele de olărit din Horezu – Localnicii susțin cu adevărat cultura populară românească și prin hărnicia și talentul lor, au dat naștere la numeroase obiceiuri, tradiţii și meșteșuguri care există și astăzi. Printre cele mai cunoscute și apreciate meșteșuguri se află modelarea și decorarea vaselor din lut, ţesăturile, broderiile, cusăturile, prelucrarea artistică a lemnului. Pana la Horezu urmează un drum de 28 km prin DN67.

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ ,unde proprietarii își promovează unitatiile de cazare pe care le dețin. Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Recomandări cazare este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a promova si face cunoscute unitățile de cazare din Romania.

CITESTE SI: