Țuica cu slănină și ceapă,dovedit stiintific ca ajuta organismul

Distribuie mai departe
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 4
  •  
  •   
  •   
  •   
  •  
  •  
    4
    Shares

De ce strămoşii noştri care au consumat tuica cu slănină și ceapă au fost sănătoşi şi puternici? Probabil ca ai remarcat si tu ca pe vremea bunicilor nostri rare erau cazurile de boli cronice, precum cancerul sau diabetul, boli care fac ravagii in lume, in momentul de fata. Raspunsul la aceasta intrebare il au cercetările medicale facute  in care s-au dovedit stintific acţiunile pozitive ale produselor alimentare tradiţionale, fără E-uri, coloranţi şi conservanţi.

slănină

50 ml țuică sau palincă cu slănină și ceapă întrec orice medicament! Slănina pentru multi are o reputație proastă si mulți oameni se întreabă dacă este sănătoasă. S-a dovedit că slănina întăreşte sistemul imunitar . Această calitate se datorează acidului arahidonic, care favorizează scăderea colesterolului si îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie ale organismului. Slănina încetineşte şi intoxicarea alcoolică, prin acoperirea pereţilor stomacului cu grăsime şi crearea pan­­samentului gastric, care previne absorbţia rapidă de al­cool din stomac. Fiind atat de concentrata in grasime si in calorii, slanina este un produs care se consuma cu moderatie, recomandat persoanelor care stau mult in frig sau desfasoara o activitate fizica intensa. Din acest motiv oamenii de la tara o consuma in mod frecvent slanina ,pt ca le ofera sursa necesara de energie zilnica . Fumăorii au, de asemenea, un beneficiu dacă mănâncă puţină slănină, datorită faptului ca ea conţine seleniu. Acest microelement întăreşte sistemul imunitar şi previne oxidarea în organism. Astfel, pagubele produse de ţigări se reduc parţial. Grasimea de porc  este utilizata pe scara larga in medicina populara inca din timpuri stravechi precum remediu pentru dureri de articulatii , mastita sau eczemele . Durerile de dinti se mai pot trata si astfel: pe dintele dureros se aplica o felie mica de slanina nesarata, intre gingie si obraz, si se lasa acolo 15-20 de minute. De cele mai multe ori, se observa ca durerea incepe sa dispara treptat.

Și ceapa aduce numeroase beneficii organismului precum luptă împotriva cancerului de stomac, esofag, prostată şi colon, ajută pielea să fie mai sănătoasă şi îmbunătăţeşte somnul . Așa că, dacă vei mânca slănină cu ceapă și vei bea și un păhărel de țuică (nu trebuie să exagerezi!), atunci cu siguranță îți vei întări sistemul imunitar.

Țuica sau pălinca făcută din fructe au efect asupra digestiei și a metabolizării grăsimilor. Cercetătorii români au descoperit o enzimă în țuică, care este responsabilă cu reducerea depunerilor de colesterol de pe vasele inimii. Dacă bei zilnic un păhărel de țuică , vei ține la distanță bolile de inimă cauzate de arteroscleroză.

animale animale de companie BAILE OLANESTI barca bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare cetatea poenari Clisura Dunării cluj colibita delta delta dunarii harghita hunedoara lac litoral mamaia manastiri maramures mocanita moeciu munte mures natura neamt padure pensiunea petrosani piscina praid putna rasnov recomandari recomandari cazare salina turda sibiu sovata SPA transfagarasan turda vacanta


Facebook Comments
  •  
    4
    Shares
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *