Un colt de lume,unde parca timpul s-a oprit in loc

Vorbim astăzi despre Casa Pelinica o căsuța tradiționala din toate punctele de vedere așezata intr-un peisaj mirific , unde parca timpul s-a oprit in loc .Un loc minunat, localizat în inima naturii, unde muntii Bucegii te privesc din departare. Casa Pelinica este situată în Fundata, județul Brașov și oferă o imagine unică a vieții rurale specifice zonei Bran-Rucăr. 

Un colt de lume

Un colt de lume
Un colt de lume,unde parca timpul s-a oprit in loc 7

Aici liniștea intâlnește frumusețea si te simți cu un picior in paradis.

Un colt de lume

Un colt de lume
Un colt de lume,unde parca timpul s-a oprit in loc 8

Casa se închiriază doar integral și dispune de două camere, fiecare cu câte două paturi single, o baie și bucătărie, fiind ideală pentru două cupluri sau o familie cu 2-3 copii.Pretul este de 500 de lei pe noapte.

Cositul ierbii si strânsul fânului sunt activități seculare ce datează din perioada stabilirii primelor așezări umane în culoarul Bran-Rucăr. Aceste activități gospodărești sunt strâns legate de creșterea animalelor și par a dăinui in continuare sute de ani mai târziu si la Casa Pelinica. Înconjurată de acest peisaj mirific si mereu cu zâmbetul pe buze Mama Țica este dovada clară că munca innobilează omul.

unde
Booking.com

Perdele croșetate atârnate de galerii din lemn, țoale țesute viu colorate care acoperă pereții si cuiere pictate acoperite parțial de șervete tesute, paturile acoperite fiecare cu câte o sarică din blană de oaie, costume tradiționale specifice zonei Bran-Rucăr poziționate intre pat și sobă iar in centru dulapul echipat cu diferite elemente de decor si masa acoperita de un alt șervet tesut la război

unde
Un colt de lume,unde parca timpul s-a oprit in loc 9
Un colt de lume

Rezervarea sau mai multe detalii puteți optine direct de pe pagina de facebook Casa Pelinica sau la whatsapp 0723898887

Sursa de informații si poze Casa Pelinica .Am descoperit aceasta căsuța pe grupul nostru de pe facebook Vacante prin Romania ,unde te invit si pe tine dacă nu esti inscris.Speram sa ajungem si noi foarte curând in acest colt de rai.

Screenshot 353 1024x456 1
Un colt de lume,unde parca timpul s-a oprit in loc 10

CITESTE SI:

alba animale animale de companie apuseni ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare hunedoara cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii delta harghita hunedoara Judetul Harghita lac maramures moldova munte mures natura piscina porumbacu de sus praid sibiu sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking
Share to...