Un colt de rai,ascuns de civilizație si potrivit pt o vacanta

Un colt de rai ascuns in inima tarii mai precis in judetul Valcea .

Daca doresti să te relaxezi și să te bucuri de natură Sat de vacanță este locatia potrivita. Frații Jderi – Utopia Verde este un sat de vacanță de pe Valea Lotrului, mai precis între Brezoi și Voineasa .

Un colt de rai

ascuns
sursa Fratii Jderi, Utopia Verde facebook

Satul de vacanta este format din:

-o vila cu 6 camere
-6 cabane cu 15 camere duble;
-2 colibe suspendate cu paturi duble;
-restaurant, bar si bucatarie pentru 50 de persoane;
-sala de conferinte pentru 50 de persoane;
-centru SPA – jacuzzi, sauna, masaj;
-sala de sport
-piscine descoperit

Ideea ridicării satului de vacanţă le-a venit proprietarului Cezar Cotesc acum aproape 20 de ani. Propietarul a plantat peste 10.000 de copaci şi natura il răsplăteşte, dacă avem 3 stele la cazare, la natură avem 5-6-7.”precizeaza Cezar . Turiştii  pot incerca diferite activitati aici de la  rafting pe lac şi până la plimbari în natură . Tiroliana la apă este cea mai tare senzaţie pe care turiştii o pot încerca.  Se fac tot felul de activitati, in general cu tema „intoarcerea la natura”. Se pleaca in munti cu cortul, se aseaza tabara in padure, in cele mai salbatice locuri si se fac tot felul de activitati acolo. Imi pare tare rau ca Fratii Jderi nu este promovat asa cum merita ,dar sper ca acest articol sa fie distribuit cat mai mult si promovat si de voi. Echipa de la Frații Jderi-Utopia Verde organizează excursii de hiking pe munte, excursii cu cortul și alte jocuri ori exerciții, în funcție de oaspeți. In zona mai poti vizita  Creasta Latoriței, traseul este ușor iar de sus ai o priveliște foarte faină asupra munților și a lacului Vidra si binenteles  Transalpina.

Un colt de rai

Locație de vis, natură, cazare, oameni de excepție! Meditatie, aventură,, cunoaștere, relaxare și provocare .Un loc mirific unde timpul capătă o altă dimensiune.

Un colt de rai

ascuns

Cezar Cotescu – 0744-509.123-proprietar – site—-www.fratiijderi.ro

citeste si 🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment