Cazare,într-un loc retras și liniștit cu acces la pădure si lac.

Pensiunea Alpina este amplasata in Comuna Malaia,Jud. Valcea într-un loc destul de retras ,la coada lacului Bradisor,intr-un superb peisaj montan, cu acces la lac,si padure. Locatia va ofera posibilitatea sa va bucurati de natura,drumetii,pescuit, sau plimbari cu bicicletele.

retras
Cazare,într-un loc retras și liniștit cu acces la pădure si lac. 5

MALAIA – mai este denumita si „Tara Cascadelor„.Cascada Scorusu, Cascada Apa Spanzurata, Cascada Verde – Borogeana,Cascada Latorita si multe alte cascade fara nume.În localitatea Malaia se află cea mai înaltă cascadă din România, iar peisajul este un fenomen unic . Pentru cei care nu stiu de cascada lui Ciucă (sau a Scorușului) are o înălțime de peste 100 de metri.

Ca să ajungeţi în zona Mălaia, de la Râmnicu Vâlcea, aveţi de mers 58 de kilometri, pe drumul naţional 7A.Distanta Malaia – Bucuresti este de 245 km .

Pensiunea Alpina va pune la dispozitie  5 spații de cazare si o capacitate de cazare pentru 15 adulți .

retras

retras
Cazare,într-un loc retras și liniștit cu acces la pădure si lac. 6

Preurile pentru o camera dubla este de 140 ron, camera tripla 210 ron sau apartament 350 ron. Preturile sunt valabile tot anul precizeaza proprietari pensiuni.

Pentru relaxare si buna dispozitie pensiunea dispune de : masa de tenis, masa de fotbal si X-BOX. Tot aici gasiti si un restaurant cu terasa in care puteti servi produsele zonei. Toate dotarile sunt noi si moderne. Pentru copii este amenajat special un loc de joaca cu gazon natural, imprejmuit si securizat.

retras
Cazare,într-un loc retras și liniștit cu acces la pădure si lac. 7
retras

Pensiunea accepta de asemenea si animale de companie.

Se primesc de asemenea spre decontare Tichete si Carduri de Vacanta Sodexo, Edenred. 

Obiective turistice de vizitat in zona :

  • Raul Lotru-este un afluent al raului Olt, avandu-si obarsia in Muntii Parangului, la o altitudine de 1.830 m.De-a lungul raului Lotru au fost amenajate hidrocentralele Malaia, Ciunget si Bradisor.
  • TRANSALPINA -Cea mai inalta si cea mai frumoasa sosea din Romania supranumita si “Drumul Regelui.
  • Peștera Laptelui-situată pe versantul drept al Văii Rudăreasa, la 5 kilometri în amonte de satul Ciunget.
  • Lacul Malaia- este situat la altitudinea de 480 de metri, are o suprafață de 46 de hectare și o adâncime a apei de 22 de metri. Lacul Malaia are o populație acceptabilă de păstrăv.
Screenshot 353
Cazare,într-un loc retras și liniștit cu acces la pădure si lac. 8

Citeste si 🔰🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking