Un om a murit după ce a fost lins de câinele său și a contractat o infectie rara

  • 1
    Share

Atentie ,foarte mare atentie si grija tuturor posesorilor de animale de companie ,in special caini si pisici.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Germania a murit după ce a contractat o infecție rară când a fost lins de câinele său .

Medicii i-au avertizat pe proprietarii de animale de companie să solicite sfaturi medicale de urgență dacă prezintă simptome neobișnuite asemănătoare gripei.

Infecția anterioară sănătoasă a omului a fost cauzată de capnocytophaga canimorsus, o bacterie care se găsește frecvent în gurile câinilor și pisicilor, potrivit raportului. Se transmite oamenilor numai în cazuri rare.

Bacteriile pot fi transmise printr-o mușcătură de animal, dar omul nu fusese mușcat.”Fusese atins și lins, dar nu mușcat sau rănit, de câinele său, singurul său animal de companie, în săptămânile anterioare”, citește lucrarea, produsă de medici de la Spitalul Crucii Roșii din Bremen, Germania.

Proprietarii de animale de companie cu simptome banale, de exemplu asemănătoare gripei, ar trebui să solicite urgent sfatul medical atunci când simptomele sunt neobișnuite”, au scris medicii.

În luna mai, o femeie din Ohio a avut amputat picioarele și mâinile după ce a contractat o infecție rară de la bacteriile capnocytophaga canimorsus.Medicii spun că infecția s-a produs probabil atunci când cățelul ei de ciobănesc german a lins o tăietură deschisă.

Animalele de companie fac parte din familia noastra ,pur si simplu sunt ca un membru,dar aveti grija pt ca de asemenea cu sanatatea noastra nu este de jucat .Daca prezentati respectivele sintome de mai sus nu strica o vizita la medic.

sursa. edition.cnn.com

animale animale de companie Arad BAILE HERCULANE barca bihor bistrita bran brasov Bucovina bucuresti caini cazare cetatea poenari Clisura Dunării cluj colibita harghita hunedoara lac mamaia manastiri maramures mocanita moeciu munte mures natura padure pensiunea pescuit petrosani piscina praid rasnov recomandari recomandari cazare sibiu sovata SPA Transalpina transfagarasan turda vacanta Vatra Dornei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *