Un refugiu,in natura pe Valea Drăganului.

Astazi va prezentam un refugiu in natura situat pe Valea Draganului.La aproximativ 70 de kilometri distanta de Cluj, la poalele Muntilor Apuseni, descoperiti o mica Elvetie.Un loc inconjurat de peisaje ca rupte din rai. 

in natura

natura

Cabana Cuib de Șoim aflata Localitatea Tranișu ,judetul Cluj va ofera cazare într-un minunat peisaj de poveste, de pe Valea Drăganului .

Un mic video de prezentare+numarul de telefon al proprietarilor poti vizualiza aici 🔰🔰🔰


Complexul Cuib de Șoim este impartit astfel:

  • 2 cabane mici, cu câte o cameră și o baie individuală. Fiecare cameră poate acomoda 4 persoane, existând un pat dublu matrimonial și un pat etajat.
  • 1 cabană mare ce are 2 camere, băi și un living mare cu bucătărie. Fiecare cameră poate acomoda 4 persoane.
  • 1 foișor în curte ce poate fi folosit ca loc de relaxare și luat masa.

Aici pur si simplu te pierzi într-o altă lume,un tărâm de liniște și relaxare,aceasta locatie iti va oferi ,clipe frumoase alături de cei dragi, sibucura-te de frumusețea naturii,de culorile toamnei care va ofera cele mai uimitoare peisaje, punandu-va la dispozitie camere naturale din lemn,cu miros proaspăt de brad.

Obiective turistice in zona ar fi urmatoarele:

La 28 km de complex vei gasi cascada Valul Miresei.Cascada oferă o cădere de apă în trei trepte, având înălţimea de aproximativ 35 m. Numele „Valul Miresei” vine de la forma cascadei, care seamănă cu un voal.

in natura

natura
sursa foto cabana Cuib de Șoim

Barajul dragan floroiu aflat la 14 km-La 200 m mai sus de baraj se afla colonia Floroiu, candva un orasel in miniatura, ridicat pentru constructori si familiile lor.

natura
sursa foto cabana Cuib de Șoim
sursa foto cabana Cuib de Șoim

Pestera Vanturilor si pestera Unguru Mare,plus Crisul Repede,40 km

in natura

 natura
sursa foto cabana Cuib de Șoim
sursa foto cabana Cuib de Șoim

Cetatea Bologa,aflata la ,8 km-este una dintre cele mai timpurii cetăți medievale atestate din Transilvania

Te invit cu drag si in comunitatea noastra de pe facebook Vacante prin Romania.unde suntem in momentul de fata peste 202 ooo de membri.

Ofera un share 🔰

Citeste si: