Un colt de lume,unde parca timpul s-a oprit in loc

Vorbim astăzi despre Casa Pelinica o căsuța tradiționala din toate punctele de vedere așezata intr-un peisaj mirific , unde parca timpul s-a oprit in loc .Un loc minunat, localizat în inima naturii, unde muntii Bucegii te privesc din departare. Casa Pelinica este situată în Fundata, județul Brașov și oferă o imagine unică a vieții rurale specifice zonei Bran-Rucăr. 

unde

Aici liniștea intâlnește frumusețea si te simți cu un picior in paradis.

unde

Casa se închiriază doar integral și dispune de două camere, fiecare cu câte două paturi single, o baie și bucătărie, fiind ideală pentru două cupluri sau o familie cu 2-3 copii.Pretul este de 500 de lei pe noapte.

Cositul ierbii si strânsul fânului sunt activități seculare ce datează din perioada stabilirii primelor așezări umane în culoarul Bran-Rucăr. Aceste activități gospodărești sunt strâns legate de creșterea animalelor și par a dăinui in continuare sute de ani mai târziu si la Casa Pelinica. Înconjurată de acest peisaj mirific si mereu cu zâmbetul pe buze Mama Țica este dovada clară că munca innobilează omul.

unde

Perdele croșetate atârnate de galerii din lemn, țoale țesute viu colorate care acoperă pereții si cuiere pictate acoperite parțial de șervete tesute, paturile acoperite fiecare cu câte o sarică din blană de oaie, costume tradiționale specifice zonei Bran-Rucăr poziționate intre pat și sobă iar in centru dulapul echipat cu diferite elemente de decor si masa acoperita de un alt șervet tesut la război

unde

Rezervarea sau mai multe detalii puteți optine direct de pe pagina de facebook Casa Pelinica sau la whatsapp 0723898887

Sursa de informații si poze Casa Pelinica .Am descoperit aceasta căsuța pe grupul nostru de pe facebook Vacante prin Romania ,unde te invit si pe tine dacă nu esti inscris.Speram sa ajungem si noi foarte curând in acest colt de rai.

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta o selectie de cazari recomandate de turistii aflati pe grupul nostru de pe facebook Vacante,prin Romania,ro Rezervarile apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau sau platformelor precum : travelminit sau agoda.
  • Recomandari cazare este un proiect independent, nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o selectie frumoasa cu unitati de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

CITESTE SI:

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei