Unităti de cazare care sunt disponibile pentru weekendul 12-13-14 Februarie

In urma unor sugestii venite pe grupul nostru de pe facebook Vacante prin Romania,ne-am informat si realizat acest articol,pentru a veni in ajutorul celor ce caută cazare pentru weekendul care urmează mai precis 12-13-14 Februarie.Toate aceste unitati sunt disponibile azi 8.02 .2020,Va recomandăm sa va rezervati cat mai repede ,pt că de ce ne apropriem mai mult de weekend cu atat este mai dificil sa mai gasim cazare disponibilă.

1-La Maisonnette Brașov

 Situat la numai 100 m de Piata Sfatului in Brasov hotelul dispune de o capacitate 9 camere .O atmosferă medieval – istorică, chiar în inima orașului Brașovului.

Unitati de cazare
cazare

2-Pensiunea Bocrită-Ieud -Jud Maramures

Pensiunea se află in apropierea unui deal foarte frumos din localitate(Padeș).Din locul unde este amplasată se poate vedea o panoramă minunată.Pensiunea dispune de 9 camere, pentru cazare.

Unitati de cazare
cazare

3-ZEN Apartamente Cluj -Cluj-Napoca

Situate în VivaCity, în cea mai modernă parte a orașului Cluj-Napoca, ZEN Apartments sunt la 2 minute de mers pe jos de Iulius Mall, Iulius Park și centrele de business.Toate apartamentele au living cu canapea extensibilă și bucătărie dotată complet. O varienta de inlocuire a hotelului

Unitati de cazare

cazare

4-Pensiunea Bella Vista-Sighișoara

Pensiunea oferă o locație liniștită aproape de pădure, cu vedere panoramică la Sighișoara, la 2 km de centrul orașului.Pensiunea dispunde de 22 locuri de cazare.

cazare

5-Cabana-Restaurant Stâna de Vale-Sovata

Cabana – Restaurant Stana de Vale este o locatie retrasa, care are ca vecini doar padurea si paraul Sebes caruia ii puteti asculta susurul de la balconul camerei in care va veti caza. 

Capacitatea totala de cazare este 24 locuri.Cele 10 camere matrimoniale si 1 apartament (4 persoane) sunt dispuse pe 2 etaje.

6-Hotel Carpați Gura Humorului-Suceava

Hotel , situat pe o stradă liniștită din centrul stațiunii Gura Humorului.Hotelul avand 17 camere duble,complet mobilate,cu posibilitate de adaugare de aproximativ 6 paturi suplimentare la cerere.

7-Pensiunea Flori de Câmp-Vatra Dornei

Pensiunea dispune de 10 locuri in 5 camere si un apartament pentru 4 persoane.ensiunea este situata in orasul Vatra Dornei intr-o curte de 10 000 mp la circa 1,7 km de centrul statiunii si pirtia de ski.

8-Vila Silva-Hațeg-Hunedoara

Vila Silva se bucura de o localizare ideala intr-o zona linistita. Ridicata pe doua nivele, una dintre cele mai noi pensiuni din Hateg si printre singurele cu piscina, curte si terasa proprie.

Casa de vacanță Macovei este situată în stațiunea Polovragi la 20 de km de vestita localitate Horezu ,într-un cadru pitoresc la poalele muntelui Piatra Polovragilor.Dispune cazare in 8 camere pentru 20 de persoane .

9-Casa Macovei Polovragi-Jud Gorj

10-Vila Alexia Călimănești -Judetul Valcea

Vila Alexia este situata la 4.3 km de Mănăstirea Cozia.Această proprietate are camere de familie și un loc de joacă pentru copii.

Speram sa aveti un weekend cat mai placut si relaxant.

Dacă mai doriti asemenea articole vă asteptăm cu un raspuns pe grupul nostru de pe facebook Vacante prin Romania .

Citeste si 🔰🔰🔰