Pensiunea Anda,locul perfect pentru o vacanță în natură

Un loc perfect de relaxare il gasiti laPensiunea Anda direct in inima muntilor Zarand, pe Valea Troasului mai exact in comuna Savirsin din judetul Arad, unde descoperi un loc retras, liniștit ,prietenos si cu concerte live ale pasarelelor.

Aerul curat de la poalele pădurii regale cu care se învecinează proprietatea pensiunii si răcoarea serilor de vara la adăpostul gorunilor seculari ,sunt doar câteva motive pentru care ar trebui sa alegeți aceasta locație.

Pensiunea Anda
sursa poze Pensiunea Anda

Puteți opta de asemenea sa serviți produse locale proaspete si legume din solarul mamaei. Daca va doriți si pentru acasa fruncte si produse locale proaspete (branza, lapte, smântâna, oua, cas, rosii, ardei, dovlecei, cartofi, mure, mere), Proprietarii pensiunii cava ajuta cu plăcere sa le cumpărați daca li se comunica cu cu o zi in avans pentru a găsi cele mai bune si proaspete produse locale.

Pensiunea Anda
sursa poze Pensiunea Anda

Pensiunea Anda dispune de:

  • 6 locuri cazare in 3 camere,
  • bucatarie dotata,
  • se ofera si mic mic dejun

Pensiunea Anda

Pensiunea Anda
sursa poze Pensiunea Anda
279487874 505436387763419 4316422518128387975 n
sursa poze Pensiunea Anda

Preopiietarii pensiunii va invita la drumetii si informatii de orientare pe dealuri spre Biserica din lemn din Troas, cea mai veche din judetul Arad sau un tur al celor 4 biserici din lemn din zona Birchis, Troas, Petris, Rosia . In Rosia Noua si Obarsia este o moara de apa conservata perfect si se mai pot vedea case cu arhitectura specifica – pe casele de lemn sunt pictate fresce cu activitățile specifice sătenilor.

279446316 8116732261677601 63238167883456031 n
sursa poze Pensiunea Anda
279421515 1659637311039606 6261489986764123321 n
sursa poze Pensiunea Anda

O puteti lua de asemenea la pas prin gradina Castelului regal de la Savirsin, de acolo la nici 100 m vizitam Casa memoriala “Eugen Popa” si Muzeul de etnografie, arta decorativa si grafica. Eugen Popa a avut o mare influenta asupra picturii contemporane chineze. Apoi puteți vizita castelul familiei Teleki de la Capalnas la nici 15 km pe drumul banatului si castelul de la Bulci aparținând odinioară familiei Mocioni. La circa 30km spre Lugoj vizitam muzeul Traian Vuia din localitatea cu același nume si de acolo va puteți indrepta spre Lacul Surduc si mânăstirea Fardea aflata la 2 km de Lacul Surduc. In tot acest periplu aveți parte de peisaje unice care ne rescriu povestea vietii, iar daca vrem mai mult putem ajunge la Valea lui Liman si mânăstirea Izvorul lui Miron de lângă Romanesti undeva la 40 km de Savirsin.

La Romanesti puteți explora o peștera care are o acustica deosebita unde de obicei in luna octombrie Filarmonica Banatului organizează un concert extraordinar.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie sa ajungeți aici la Savirsin si bineînțeles la pensiunea Anda.

Mai avem pentru tine încă 3 trasee turistice pe care le poți explora in zona.

1- Savirsin – Conacul Mocioni din Bulci – Conacul Starcea – Mocioni Capalnas – Castelul Regal Savirsin – Muzeul Eugen Popa Savirsin – Biserica de lemn din Birchis – Biserica de lemn din Troasv – Pensiunea Anda

2- Savirsin – Biserica de lemn din Corbesti – Rosia Noua unde se poat vedea picturile de pe casele din lemn si Biserica din lemn – Moara de apa de la Obarsia – Bastionul Rosu din Ilia

3-Savirsin – Manastirea Izvorul lui Miron Romanesti – Lacul Surduc – Manastirea Fardea – Casa memoriala Traian Vuia

CITESTE SI:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze Pensiunea Anda  , facebook sau booking

Add Comment