Despre site

Este esențial pentru noi să subliniem faptul că conținut este imbogățit cu link-uri afiliate distribuite pe unele articole de pe site-ul Vacanțe prin România.ro sau articole realizate in parteneriat cu anumite unitati de cazare ,care au platit o anumita suma sa fie vizibile pe acest site .

despre site

Ce implicații are aceasta pentru dumneavoastră? În esență, dacă optați să efectuați o achiziție sau să faceți o rezervare utilizând oricare dintre link-urile noastre, s-ar putea să obținem un comision modest. Important de menționat este că aceasta NU atrage după sine costuri suplimentare pentru dumneavoastră. Pe scurt, prețul produselor sau serviciilor achiziționate sau rezervate prin intermediul link-urilor afiliate nu va fi afectat.

Ne angajăm să promovăm exclusiv produse sau servicii pe care le evaluăm ca având o valoare adăugată semnificativă pentru cititorii noștri. Suntem dedicați să vă oferim acces la oferte de excepție și experiențe de călătorie inegalabile în România, facilitându-vă planificarea unor vacanțe memorabile pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Veniturile obținute din aceste link-uri afiliate contribuie la acoperirea cheltuielilor operaționale ale site-ului nostru și ne permit să continuăm crearea de conținut valoros și informativ destinat familiilor aflate în căutarea unei escapade în România.

Pentru orice întrebări despre sitei, nelămuriri sau discuții suplimentare referitoare la politica noastră de utilizare a link-urilor afiliate, vă încurajăm să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă asigura că beneficiați de toate resursele și ofertele de top disponibile, maximizând astfel fiecare aspect al experienței dumneavoastră de călătorie în România.

Vă mulțumim că ne-ați ales să vă fim alături în descoperirea frumuseților României și vă dorim vacanțe încântătoare, pline de momente de neuitat!

Pentru întrebări despre site, nu ezitați să ne contactați la adresa: vacanteprinromania.ro@gmail.com

Despre site