Pensiunea Perla Transilvaniei,o locatie de poveste

Clujul atrage un număr tot mai mare de turiști dornici să se bucure ,de obiectivele turistice din aceasta zona ,care nu sunt deloc puține la număr .

Pensiunea Perla Transilvaniei
Pensiunea Perla Transilvaniei,o locatie de poveste 15

Pensiunea Perla Transilvaniei

 1. Salina Turdaeste una dintre acele obiective turistice pe care fiecare turist trebuie să îl viziteze atunci când vine  in municipiul Turda
 2. Localitatea RimeteaSituata la numai 25 de km de Turda , si este singurul sat din România distins cu premiul Europa Nostra al Comisiei Europene pentru conservarea patrimoniului cultural
 3. Cheile Turzii- Pentru iubitorii de natură care vizitează Turda oate fi o modalitate deosebit de frumoasă de a petrece o zi în mijlocul unor peisaje naturale deosebite si le gasim la aproximativ la o distanță de 6 km vest de municipiul Turda.
 4. Gradina Zoologica din Turda
 5. Cascada Ciucas –  are o inaltime de 5 metri, totusi peisajul montan pe care ni-l ofera si cu vai abrupte si alte cascade de dimensiuni mai mici care se revarsa in micul lac te vor determina sa mai revii in aceste locuri. Pe lângă priveliștea unică, râul ce vine dinspre Cheile Turzii, de o frumusețe covârșitoare, completează peisajul mirific, construind un ‘’jacuzzi’’ natural .

Pensiunea Perla Transilvaniei

Pentru a putea vizita aceste obiective turistice din judetul Cluj si imprejmuiri ,aveti nevoie si de o cazare ,unde sa va relaxati la maxim dupa o zi plina ,sau pur si simplu sa iti incarci bateriile intr-un mod cat mai placut ,si o locatie cat mai placuta.

Pensiunea este situata in mijlocul naturii, intr-un cadru feeric la poalele Apusenilor. Aceasta este unica din punct de vedere turistic, fiind situata la mica distanta de punctele turistice, dupa cum urmeaza :
La 10-12 km de Salina Turda
30 de min de manastirea Remetea
10 min de mers cu masina de Cheile Turzii
30 min se afla Huda lui Papara, Manastirea Remetea,coltii trascaului.

Pensiunea Perla Transilvaniei

Pensiunea Perla Transilvaniei VA PUNE LA DISPOZITIE:

 • 7 spații de cazare pentru 14 adulți și 4 copii 
 • baie cu cadă
 • jacuzzi
 • saună
 •  living
 • loc de joacă copii
 • șemineu
 • se accepta tichete de vacanță si tichete de vacanță electronice
Screenshot 351
Pensiunea Perla Transilvaniei,o locatie de poveste 28

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

Add Comment