Popasul Verde o casuta de poveste,descoperita in Transilvania

Descoperă o lume unde natura își etalează splendoarea neîntreruptă și aventura te cheamă la fiecare pas.

Fie că ești în căutarea peisajelor pitorești ale Văii Borcutului sau Cormaiei, dornic să explorezi traseele îndrăznețe din Munții Rodnei, sau să te delectezi cu tratamentele revigorante balneoclimaterice de la Popasul Verde, aici vei descoperi colțul perfect de rai pentru pasiunile tale.

În inima Transilvaniei, ascunsă în pitorescul Sângeorz-Băi din județul Bistrița-Năsăud, te așteaptă o căsuță de basm, un refugiu magic unde fiecare detaliu îți va încânta simțurile și te va face să te simți parte dintr-o poveste veșnică.

Popasul Verde

Popasul Verde
Foto: Popasul Verde (Facebook)

Această căsuță fermecată din inima Transilvaniei pare a fi ruptă direct din paginile unui basm, distingându-se prin acoperișul său verde vibrant – un sanctuar pentru vegetație ce nu solicită întreținere intensivă. Unicitatea sa vine din utilizarea plantelor robuste, capabile să înfrunte cele mai aspre condiții climatice, transformând acoperișul nu doar într-un element eco-inovativ, dar și într-o terasă idilică de unde se poate admira o panoramă de neuitat. Accesul pe acest colț de paradis se face ușor printr-un geam de acces din interior, adăugând un plus de magie experienței de a trăi aici.

Această căsuță pitorească, aflată în inima naturii, este refugiul ideal pentru o evadare din cotidian, oferindu-ți tot ce ai nevoie pentru un sejur de neuitat:

  • Două dormitoare confortabile: Găzduiește cu ușurință de la 2 la 6 persoane, ideal pentru familii sau grupuri de prieteni.
  • O baie la parter: Complet utilată pentru confortul tău.
  • Living și bucătărie la mansardă: Spații deschise și primitoare, perfecte pentru momente de relaxare și prepararea meselor.
  • Închiriere completă: Popasul Verde oferă intimitate și confort, putând fi închiriat în întregime.
  • Intrări separate: Asigură o experiență plăcută și privată pentru toți oaspeții.
  • Ideal pentru weekend-uri în natură sau zile de relaxare: Situat în Sângeorz, la poalele Munților Rodnei, oferă facilități și servicii complete pentru a te simți în armonie cu natura

Descoperă minunile ascunse ale Transilvaniei în Sângeorz-Băi, un tărâm unde tradiția întâlnește frumusețea naturală:

  1. Izvoarele de Apă Minerală din Sângeorz-Băi: Explorează numeroasele izvoare de apă minerală, un dar pur al naturii.
  2. Mănăstirea Cormaia: La doar 9 km distanță, într-un cadru natural spectaculos, mănăstirea este o oază de pace și spiritualitate.
  3. Pârtia de Schi Valea Blaznei: Echipată cu cel mai lung teleschi din România, promite aventuri pe zăpadă de neuitat.
  4. Poaiana cu Narcise de la Valea Vinului: Situată la 8 km de Rodna Veche, această poiană îți va încânta simțurile în sezonul înfloririi.
  5. Veverițele din Parcul Orășenesc: La o plimbare de 15 minute de Popasul Verde, întâlnește veverițele jucăușe în decorul lor natural.
  6. Parcul Național Munții Rodnei: Al doilea parc național ca mărime din țară, este un paradis pentru iubitorii de natură și aventură.

Sângeorz-Băi este locul unde poți să te relaxezi, să te bucuri de activități turistice variate sau să te îmbogățești cu tradițiile locale, toate într-un decor de vis transilvănean.

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze  facebook sau booking
Share to...