3 locatii de cazare,in statiunea Baile Figa

Stațiunea Baile Figa este o locație apreciata de familiile cu copii dar și tinerii aflați în căutarea distracției,aflata în județul Bistrița-Năsăud, la 3 km de orașul Beclean.

Un loc frumos pentru relaxare si tratament recomandat pentru familie . Complexul este frumos amenajat amenajat cu piscina pentru copii si adulti, bai termale piscine cu apa sarata, bai de namol aerosoli si zone special amenajate pentru copii. Recent sa deschis un tobogan imens cel mai mare din Romania unde au acces toti turistii care vor sa îl încerce distractie maxima pentru copii si adultii.

Citeste si:  PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII
Baile Figa
3 locatii de cazare,in statiunea Baile Figa 9
Baile Figa
3 locatii de cazare,in statiunea Baile Figa 10

Avem pentru tine 3 locatii de cazare care merita sa le treci pragul si sa te bucuri de o vacanta reusita.

Pensiunea Nobila -Baile Figa

Pensiunea se afla la doar (800 m) de complexul Băile Figa .

Capacitatea totala de cazare este pentru de 19 pers. Dispune de 8 camere cu bai proprii fiecare, toate camerele au balcon sau terasa, sunt echipate cu aer condiționat si mobilierul este nou.

Se accepta toate tipurile de tichete si carduri de vacanta.

Din Pensiunea Nobila puteți admira caii de rasa de la herghelia Beclean, care se afla chiar vis-a-vis de pensiune iar iubitorii de ciclism se pot bucura de 15 km de piste de biciclete.

Baile Figa
3 locatii de cazare,in statiunea Baile Figa 11
Căsuțe de vacanță Sebastian-Baile Figa

Casutele de vacanta Sebastian se gasesc la doar 20 de metri de la intrarea in statiunea Baile Figa .Toate casutele sunt din lemn au baie proprie, camerele sunt dotate cu paturi duble,si echipate cu tot ce aveti nevoie pentru a beneficia de o vacanta placuta .

Căsuțele de vacanta va așteaptă să vă petreceți zilele de vară la Baile Figa intr-un loc mirific, să redescoperiți puterile apei rasate si a nămolului care au proprietăți curative şi mai ales frumusețea unor locuri pline de simboluri istorice.

Baile Figa
3 locatii de cazare,in statiunea Baile Figa 12
Cabana Panoramic VIP-Baile Figa

Sunt situate la doar 10 m distanta de intrarea in stațiune, locația va oferă o panorama deosebita asupra întregii stațiuni.

Cele 2 cabane , PANORAMIC VIP va stau la dispozitie pe tot parcursul anului, acestea fiind ideale pentru vacante, intruniri de familie, zile onomastice sau orice alt eveniment !

 Capacitatea fiecarei cabane este de 12 persoane (8 adulti si 4 copii), iar numarul maxim admis in cele doua cabane fiind de 24 persoane.

Baile Figa
sursa foto Cabana Panoramic VIP
GRUP VACANTE
3 locatii de cazare,in statiunea Baile Figa 13

Te astept cu drag si in comunitatea noastra de pe facebook 🔰🔰🔰

Screenshot 337
Screenshot 351
3 locatii de cazare,in statiunea Baile Figa 14

CITESTE SI:

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking