3 locatii de cazare,in statiunea Baile Figa

Stațiunea Baile Figa este o locație apreciata de familiile cu copii dar și tinerii aflați în căutarea distracției,aflata în județul Bistrița-Năsăud, la 3 km de orașul Beclean.

Un loc frumos pentru relaxare si tratament recomandat pentru familie . Complexul este frumos amenajat amenajat cu piscina pentru copii si adulti, bai termale piscine cu apa sarata, bai de namol aerosoli si zone special amenajate pentru copii. Recent sa deschis un tobogan imens cel mai mare din Romania unde au acces toti turistii care vor sa îl încerce distractie maxima pentru copii si adultii.

Citeste si:  PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Avem pentru tine 3 locatii de cazare care merita sa le treci pragul si sa te bucuri de o vacanta reusita.

Pensiunea Nobila -Baile Figa

Pensiunea se afla la doar (800 m) de complexul Băile Figa .

Capacitatea totala de cazare este pentru de 19 pers. Dispune de 8 camere cu bai proprii fiecare, toate camerele au balcon sau terasa, sunt echipate cu aer condiționat si mobilierul este nou.

Se accepta toate tipurile de tichete si carduri de vacanta.

Din Pensiunea Nobila puteți admira caii de rasa de la herghelia Beclean, care se afla chiar vis-a-vis de pensiune iar iubitorii de ciclism se pot bucura de 15 km de piste de biciclete.

Căsuțe de vacanță Sebastian-Baile Figa

Casutele de vacanta Sebastian se gasesc la doar 20 de metri de la intrarea in statiunea Baile Figa .Toate casutele sunt din lemn au baie proprie, camerele sunt dotate cu paturi duble,si echipate cu tot ce aveti nevoie pentru a beneficia de o vacanta placuta .

Căsuțele de vacanta va așteaptă să vă petreceți zilele de vară la Baile Figa intr-un loc mirific, să redescoperiți puterile apei rasate si a nămolului care au proprietăți curative şi mai ales frumusețea unor locuri pline de simboluri istorice.

Cabana Panoramic VIP-Baile Figa

Sunt situate la doar 10 m distanta de intrarea in stațiune, locația va oferă o panorama deosebita asupra întregii stațiuni.

Cele 2 cabane , PANORAMIC VIP va stau la dispozitie pe tot parcursul anului, acestea fiind ideale pentru vacante, intruniri de familie, zile onomastice sau orice alt eveniment !

 Capacitatea fiecarei cabane este de 12 persoane (8 adulti si 4 copii), iar numarul maxim admis in cele doua cabane fiind de 24 persoane.

sursa foto Cabana Panoramic VIP
De retinut:
  • Acesta este un articol cu caracter informativ ,unde proprietarii își promovează unitatiile de cazare pe care le dețin. Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Recomandări cazare este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a promova si face cunoscute unitățile de cazare din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Te astept cu drag si in comunitatea noastra de pe facebook 🔰🔰🔰

CITESTE SI:

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei