4 casute situate in mijlocul naturi,rasfata turistii cu peisaje pitoresti


vacante prin romania
vacante prin romania

Situate în frumosul sat Borzont din județul Harghita,la poalele impresionanților Munți Gurghiu, aceste casute mici și confortabile pot fi solutia ideala de cazare, pentru cei care sunt in cautare de conectare cu natura.

casute

Cu peisaje pitorești de care te poti bucura direct din camera , acest colț de natura va oferă o experiență autentică.

Mai jos in articol avem si un video pentru voi .

casute
collage 3 1
collage 2 1 1
P1290123 edited

Fiecare casă este atent amenajată pentru a asigura confortul oaspeților, cu facilități moderne care se îmbină armonios cu farmecul tradițional al zonei. Fie că doriți să explorați trasee montane uimitoare, să vă bucurați de aerul proaspăt și de liniștea naturii sau pur și simplu să vă relaxați pe terasele primitoare, aceste casute vă oferă tot ceea ce vă puteți dori pentru o evadare de neuitat în mijlocul naturii .

Acest complex este format m-ai exact din 3 casute mici si o casa mai mare .Casutele mici pot gazdui 2 persoane, în timp ce casuta mai mare poate găzdui până la 7 persoane.

Aici va puteti relaxa in balansoar aflat lângă iazul fermecător, sau explorați împrejurimile pline de farmec, cu plimbări relaxante de-a lungul pârâului și puteti observara veveritele jucause care isi fac aparitia mereu aici.

collage 4 1

Cu gastronomie locală delicioasă și o atmosferă prietenoasă, Birtok Houses vă așteaptă să descoperiți frumusețea și farmecul lor unic.

CITESTE SI:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.