Cuibul Braneanului ,locația potrivita pt o vacanta reușita

Cuibul Braneanului este locul in care modernul se împletește cu traditionalul, si care asigura turistiilor tot confortul necesar pentru a beneficia de o vacanta cat mai reusita.

Pasionaţii de drumeții pot face de asemenea un popas aici înainte de începerea vizitări obiectivelor turistice aflate in zona precum:

  • Castelul Bran
  • Cetatea Rasnov,
  • Pestera Liliecilor
  • Pestera Dambovicioara
  • Pestera Valea Cetatii Rasnov
  • Cheile Gradistei

Locația o găsiți in județul Brasov mai exact in Bran- str.Branului nr.54.

Locația potrivita pt o vacanta reușita

vacanta

Cuibul Braneanului poate fi locul ideal pentru a va deconecta de agitația urbana și de a vă reumple de energie.
Situat într-o zona liniștită dar aproape de centrul Branului dar și de centrele orașelor Zarnesti si Rasnov.

Cuibul Braneanului va pune la dispoziție 3 dormitoare cu bai proprii, un living spațios cu șemineu, o bucătărie complet utilata, terasa, grătar, loc de joaca pentru copii, totul pentru a va face șederea cât mai plăcută.

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

vacanta
vacanta
vacanta

Cabana se închiriază integral.
Se accepta animale de companie de talie mica.Un mare avantaj pentru cei ce prefera sa călătorească si cu animalutele lor de companie.
Pretul este de 1000 lei pe noapte.

Mai multe informați puteți obține, direct de la proprietarul unități de cazare la nr de telefon +40 725 983 134

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta o selectie de cazari recomandate de turistii aflati pe grupul nostru de pe facebook Vacante,prin Romania,ro Rezervarile apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau sau platformelor precum : travelminit sau agoda.
  • Recomandari cazare este un proiect independent, nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o selectie frumoasa cu unitati de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Citeste si:

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei