Casa Sofia poate fi alegerea perfecta de cazare, cand alegi o escapadă in Bucovina

welcome little one 1

Noi am fost ne-am convins si o recomandam cu drag mai departe.Casa Sofia nu este o casa foarte mare ,dar este cat se poate de primitoare avand in spate o poveste impresionanta spusa chiar de proprietarul pensiuni.

Locatia o gasiti mai exact in Dorna Candrenilor la doar 9 km de Vatra Dornei.

Casa Sofia

Casa Sofia

Povestea a început în urma cu câțiva ani, când în aceasta zona minunata, veneam pentru prima data în Țara Dornelor, sa cer mana soției mele. Eram și sunt și azi îndrăgostit de ambele, tocmai de aceea din acel moment gândul meu era sa vin aici de unde era ea, sa întregim o familie. Muntele, zona, oamenii, aerul, verdele ăla specific cum zicem noi orășenii , de fapt Bucovina…. Când cobori din mașină, tren sau autobuz, primul lucru care îl simți este aerul tare, când ridici ochii și vezi doar verde peste tot, drumuri libere și oameni roșii în obraji te face sa devii parte din zonă.
Astăzi deși din familia care mi-o imaginam atunci lipsesc persoane dragi noua, pentru ca viata este scurta pentru unii și lunga pentru alții, noi suntem la fel de hotărâți poate mai mult ca niciodată sa transformăm aceasta casă, într-o vila turistică, tocmai din dorința de a putea arata și altor oameni minunățiile zonei, poate poveștile noastre, poate bucuria de a respira acel aer tare care la oraș nu îl ai. Anii au trecut din acel moment, ne-am întemeiat familia mult dorita, am avut o nunta frumoasa aici pe aceste meleaguri, a apărut și minunata noastră prințesă, dar gândul era și aici, asa ca în august 2018 am hotărât sa facem schimbarea.
Deși este greu sa lași în urmă viata și comoditatea de oraș, mai ales venind de la Cluj, locul unde alții abia așteaptă sa meargă, suntem convinși ca alegerea făcută este și ne dorim sa fie din toată inima locul în care fetita noastră Sofia, sa trăiască ca la mama acasă, într-o zonă lipsita de agitatia marilor orașe, unde tradițiile încă sunt vii, și nu în ultimul rand unde aerul încă este curat și verdele verde.
Asa dar, dacă mulți se întreabă de ce Vila Sofia, răspunsul este aici în aceasta scurta descriere a povestii noastre.

Ca sa te convingem avem pt tine si un mic video dar cel mai bine este sa te convigi personal vizitand aceasta locatia .

Articole care pot fi extrem de utile in calatorii si merita sa le adaugam in bagajul de călătorie

Casa Sofia dispune de:

  • 3 camere cu baie proprie, pat matrimonial, TV LCD,
  • Wi-fi,
  • obiecte de igienă personală,
  • o bucătărie complet utilată și mobilată,
  • foișor închis dotat cu tot ce este nevoie,
  • loc de joaca pentru copii
  • o parcare supravegheata video

Prețul este unul chiar foarte modest mai exact 170/camera pe zi, fiind o locație micuță se închiriază integral cu 510 pe zi toate cele 3 camere. Casa Sofia accepta si card de vacanta .

P1160337 edited

P1160523 edited
P1160314 edited
P1160299 edited

P1160317 edited
P1160313 edited
P1160335 edited

Casa Sofia

P1160360 edited

Fiind perfect amplasata Casa Sofia iti ofera peisaje de vis indiferent ca esti in curte sau pe balconul locatiei ,adevarate tablouri vii care iti aduce o stare de nedescris in cuvite ,trebuie sa vezi la propiu asta si tu ca sa te convigi.

P1160409 edited
P1160393 edited
PSX 20230313 083908 1

PSX 20230313 083813 1

PSX 20230313 083742 1

Citeste si:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din România.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiuni

Add Comment