Ograda cu povești,o locatie ideală pentru familiile cu copii

La doar aproximativ 200 km de Bucuresti gasesti o locatie ideala si dedicata special pentru familiile cu copii.Este vorba despre o locație din Orlești, judetul Vâlcea.

Cand cautati in Romania cazare si calatoriti impreuna cu toata familia ,respectiv copilasi,intotdeauna este util sa cautati pensiuni child-friendly, pentru a va asigura ca toata lumea primeste cate ceva din calatorie.Ograda cu povești este o asemenea unitate de cazare .

familiile cu copii

familiile cu copii

Locatia este formata din 3 casute concepute si construite special pt familiile cu copii sa se bucure impreuna de o vacanta sau un weekend placut in lumea povestilor.Fiecare căsuță dispune de 4 locuri de cazare (2 adulți și 2 copii) și este dotată cu tot ce trebuie.Ograda cu povesti iti propune sa te intorci in timp si sa retraiesti cu ochii de copil, tot ce iti era drag odata, intr-un sat pitoresc .

1-Căsuța Ștrumfilor -cazare pt. familiile cu copii
familiile cu copii
Ograda cu povești,o locatie ideală pentru familiile cu copii 6
copii
2Căsuța Dalmațienilor -cazare pt familiile cu copii
 familiile cu copii
Ograda cu povești,o locatie ideală pentru familiile cu copii 7

3-Insula Piraților

familiile cu copii
cazare copii

Cei mici se vor distra de minune în spațiul de joacă exterior, și vor intra în minunata lume a animalelor, unde vor putea mângâia, hrăni și juca alături de căprițe, miei, purceluși, găinușe, căței și pisicuțe. Pentru că viața la țară are un farmec aparte, nici cei mari nu sunt lăsați să se plictisească, astfel că vor putea participa la treburile zilnice din gospodărie, iar pentru doritorii de drumeții, se pot organiza plimbări în împrejurimi.

Turismul rural nu înseamnă numai odihnă și aer curat, înseamnă în primul rând, plăcerea de a-ți petrece vacanța într-un loc pitoresc, dar și cunoașterea tradițiilor și a obiceiurilor.Mai mult, este ocazia perfectă pentru cei mici să vadă ce înseamnă cu adevărat o gospodărie. Să participe la activități în grădină, la activități care țin de hrana și curățenia animalelor, să facă drumeții, să admire natura și mai ales, să-și trăiască propriile aventuri.

copii
Intr-un loc unde traditiile se pastreaza, amintirile copilariei nu dispar niciodata. Chiar daca vremurile s-au schimbat, inca exista locuri care te fac sa te simti ca si cum te-ai afla din nou in perioada copilariei.

sursa foto Ograda cu povesti

Screenshot 357
Ograda cu povești,o locatie ideală pentru familiile cu copii 8

CITESTE SI 🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze facebook si booking