Dacă cauți cazare in Bucovina ,noi avem o recomandare

Bucovina nu este doar o zonă profund religioasă, cu numeroase mănăstiri frumoase ,este de asemenea un loc pitoresc și liniștit, cu o mulțime de spațiu verde ,ceea ce o face o destinație perfectă pentru cei cărora le place să facă drumeții.

Zona Bucovinei are vederi panoramice minunate de care vă puteți bucura în timp ce faceți drumeții pe de exemplu pe vârful Rarău

Aici vei descoperii de asemenea,numeroși artizani locali ,inclusiv ateliere de olărit, unde vei putea observa acest meșteșug tradițional. Acesta regiune este un loc minunat pentru a scăpa de agitația orașelor mai mari din România si a reveni la natură și la adevărata cultura.

cazare in Bucovina
Bucovina
Dacă cauți cazare in Bucovina ,noi avem o recomandare 6

O cazare in zona poti alege Villa Serenity se află în comuna Sarul la o distanta de 6.3 Km  de Vatra Dornei si 80 km de Suceava .Casa de vacantă beneficiază, datorită poziției,de un peisaj cu adevarat minunat. Locatia este potrivita celor care isi doresc sa petreaca niste clipe minunate intr-o zona unde peisajul este extraordinar indiferent de anotimp.

cazare in Bucovina
cazare in Bucovina

Villa Serenity dispune de 5 camere, 2 băi .Bucataria este dotata cu frigider, aragaz, soba cu plita, masa cu scaune, camara si toate ustensilele necesare pentru luat masa si gatit.De asemenea, casa de vacanta mai dispune si de doua terase si un balcon la unul din dormitoare.

cazare in Bucovina

Bucovina
Dacă cauți cazare in Bucovina ,noi avem o recomandare 7
GRUP VACANTE
Dacă cauți cazare in Bucovina ,noi avem o recomandare 8

Plata sejurului o puteti face si cu tichete/vouchere de vacanta si carduri de vacanta Sodexo, Edenred si Up Romania.

In zona Bucovinei mai poti vizita :

 •  Chilia lui Daniil Sihastrul-Nu se poate sa ajungi in zona Bucovinei si sa nu treci pe la
 • La sud de Vatra Dornei se afla Pasul Tihuta (1200 m) care marcheaza granita Bucovinei cu Transilvania
 • faceți drumeții pe vârful Rarău-atinge punctul său cel mai înalt la 1.400 de metri și vă oferă o vedere minunat
 • Mănăstirea Voronet-se numara printre cea mai populară atracție culturală din Bucovina.
 • Muzeul Satului Bucovinean-reflectă organizarea și activitatea satelor tradiționale bucovinene, alături de arhitectura gospodăriilor 
 • Cetatea domnească din Suceava,fortificația a fost construită la sfârșitul secolului al XIV-lea, pentru a proteja locul de amenințarea Imperiului Otoman. 
 • Deoarece există atât de multe mănăstiri, turistul trebuie să aleagă. Dintre cele mai frumoase amintim:mănăstirea Putna,Moldovița, Sucevița,Voroneț ,etc
 • Salina Cacica

Regiunea Bucovinei este un loc care menține vie tradiția și viața religioasă românească .Munții Carpați Orientali, peșterile și minele de sare îl fac o destinație ideală pentru excursioniști și aventurieri, precum și pentru călătorii religioase.

Screenshot 355
Dacă cauți cazare in Bucovina ,noi avem o recomandare 9

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

 • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
 • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
 • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
 • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking