Alege Complexul Lotus Crisan si vei petrece clipe de răsfăț direct in inima Deltei

Creează amintiri de neuitat și descoperă peisaje unice direct in inima Deltei ! Complexul Lotus Crisan poate fi locația ideala pentru o asemenea experiența.

Delta Dunării reprezintă un ecosistem unic în lume, atât acvatic cât și terestru, este un loc fermecător, care trebuie vizitat măcar o dată în viață și iți vei crea amintiri de neuitat. 

Locație exacta : Str.Principala nr 171, malul Stang Crisan.jud Tulcea 

Complexul Lotus
Complexul Lotus

Complexul Lotus Crisan are o capacitate de cazare de 40 de locuri, dispuse în 12 camere duble și 8 apartamente cu living și balcon, perfecte pentru familii cu 2 copii.

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar, aer condiționat, LCD, internet wireless gratuit, uscătoare de par ( la cerere), produse cosmetice, prosoape dar și flyere cu informații turistice.

Complexul Lotus
Alege Complexul Lotus Crisan si vei petrece clipe de răsfăț direct in inima Deltei 8
17
Alege Complexul Lotus Crisan si vei petrece clipe de răsfăț direct in inima Deltei 9

În cadrul locației se regasesc: un restaurant cu toate dotările necesare și un foisor în care se pot servi mesele în funcție de dorința oaspeților.

De asemenea punem la dispoziție șezlonguri de relaxare dar și 2  pontoane special amenajate pentru amatorii de pescuit. Echipamente de pescuit se pot închiria contra cost pentru toata durata sederii. Pescarii (cei care dețin permis de ambarcatiune) vor putea inchiria barci dotate special (sonar, GPS) pentru organizarea unei partide de pescuit reușite.

Complexul Lotus Crisan

22

Lotus Crisan va pune la dispoziție restaurantul cu specific tradițional deltaic sau românesc, preparatele fiind pregătite cu ingrediente proaspete alese special din inima naturii. Toate produsele tradiționale din peste cat si celelalte produse vor fi gătite si prezentate de personal calificat.

12
Alege Complexul Lotus Crisan si vei petrece clipe de răsfăț direct in inima Deltei 10
10
Alege Complexul Lotus Crisan si vei petrece clipe de răsfăț direct in inima Deltei 11

Preturi:

  • Camera Dubla – 260 lei / Noapte,  2 persoane cu Mic Dejun inclus      
  • Apartament – 400 lei / Noapte,  se pot caza: 2 adulti + 2 copii + Mic Dejun inclus 

Complexul se poate rezerva si integral pentru grupuri de 40 de persoane. Pentru un pachet all inclusiv se ofera oferte personalizate. 

Mai multe detalii si poze se pot vedea si aici 🔰

TELEFON : +40 748 225 908

Puteți opta pt o excursie la Sulina cu vizitarea gurii de vărsare a Dunarii in Marea Neagra. Daca aveti noroc, veti asista la spectacolul oferit de delfini la iesirea pe mare.

O partida de pescuit in joaca la Biban. Nu trebuie sa fii pescar pentru a te bucura de o astfel de experienta; Ia-ti familia si participa la o partida de pescuit in joaca la biban sau rosioara. Vei descoperi plăcerea pescuitului.

Obiective turistice de vizitat:

  • Plaja Sulina
  •  Padurea Letea
  •  Plimbari pe canalele Dunarii pentru a observa flora si fauna Deltei. 

Citeste si:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.