Dolina Village: Refugiul ideal pentru iubitorii de natură si traditie

Dolina Village este creația lui Luc și Andreea, un olandez și o româncă, care au transformat acest loc într-un mic paradis pentru cei care doresc să se refugieze de aglomeratia orasului și doresc să se bucure de frumusețea simplă a vieții rurale.

Satul de vacanță Dolina Village este situat în cătunul Zece Hotare, comuna Șuncuiuș din județul Bihor.

Dolina Village
Dolina Village
Dolina Village

Dacă ești în căutarea unui loc special unde să te relaxezi și să te reconectezi cu natura, Dolina Village este destinația perfectă pentru tine. Acest mic cătun, situat în inima naturii, oferă o experiență autentică și confortabilă, ideală pentru iubitorii de tradiție și glamping.

Dolina Village
Dolina Village
Dolina Village

Dolina Village este compus din trei structuri pitorești, fiecare cu o poveste unică:

  • Casa Bătrână și Casa Marie-Jose: Două case din lemn restaurate în stil tradițional, care păstrează farmecul autentic al arhitecturii rurale.
  • Casa Strâmbă: Un vechi grajd transformat într-o căsuță de vacanță cochetă, perfectă pentru o experiență inedită.
  • Glamping de lux: Primul glamping din România dotat cu băi cu duș și chicinete private, oferind un echilibru perfect între confort și aventura în natură.
Dolina Village
Dolina Village
P1370697 edited
unnamed 1
P1370760 edited
Dolina Village

La Dolina Village, fiecare detaliu a fost gândit pentru a-ți oferi o ședere plăcută și relaxantă:

  • Atât casele , cât și corturile sunt echipate cu paturi confortabile, pentru un somn odihnitor.
  • Fiecare căsuță și cort este dotat cu aragaz, frigider, instrumente pentru gătit și grătar, astfel încât să-ți poți pregăti mesele după bunul plac.
  • Dacă dorești să încerci produse și ingrediente locale, gazdele te vor ajuta cu plăcere, cu condiția să le anunți din timp.
  • Prietenii tăi patrupezi sunt bineveniți la Dolina Village, unde se vor bucura de libertatea și frumusețea naturii alături de tine.

Dacă îți dorești o vacanță de vis în mijlocul naturii, Dolina Village este destinația perfectă. Aici, vei găsi liniștea și frumusețea pe care le cauți, într-un cadru autentic și confortabil.

Imaginează-ți apusuri de soare spectaculoase, după-amiezi leneșe în hamac, și seri petrecute sub cerul înstelat, acompaniat de cântecul greierilor.

Vă recomandăm să citiţi şi:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor locatiei.