Cauti o locatie mai unica?Căsuța de Hobbit, te duce in lumea basmelor

Daca cauti o locatie mai deosebita de cazare, gasesti in judetul Vâlcea, mai precis la Căsuța de Hobbit,in rezervatia Parcului National Cozia , la poalele muntelui Cozia.O locatie parca desprinsă din filmul The Hobbit .

De după ferestrele rotunde şi usa circulară din lemn,te aştepţi în orice moment să apară unul din personajele care au încântat milioane de cititori şi fani ai filmului.Faptul că acesta casa există înseamnă că orice fan se poate aventura în propria călătorie mirifica pentru a vizita o casă de hobbit. Familiile cu copii o sa indrageasaca nespus de mult aceasta locatie .

Căsuța de Hobbit

Hobbit
Cauti o locatie mai unica?Căsuța de Hobbit, te duce in lumea basmelor 10

Căsuța de Hobbit dispune de 3 dormitoare, 1 baie, living cu bucătărie open.Baie cu jacuzzi aeromasaj pentru 4 persoane  Bucătăria este complet utilata si dotată cu grătar de grădină, ceaun în terasă amenajata în exterior.

Pentru turistii care doresc si o mancare traditionala zonei sau pur si simplu nu au chef sa gateasca( e normal pentru ca sunteti in concediu),pensiunea va poate oferi si meniuri traditionale gatite.

 

Dormitoarele sunt formate din:( unul cu pat matrimonial, altul cu 2 paturi twin, o camera tripla iar în living canapea extensibila de 2 persoane ). Capacitatea de cazare este de 7  persoane.

Ciubarul   cu apa calda în exterior cât și șemineul în interior sunt pregătite  pentru zilele frumoase si alături de ele boxă audio dotată cu microfon,  internet si tv.
Hobbit
Cauti o locatie mai unica?Căsuța de Hobbit, te duce in lumea basmelor 17

Telefon proprietar – 0737017806 pentru  mai multe detalii de pret deoarece acesta diferă în funcție de cerintele dvs.

Nu stiu cate persoane s-au gandit sa petreaca in judetul Valcea un sejur ,dar dupa mine este o optiune serioasa de luat in considerare ca alternativa la aglomeratia de pe Valea Prahovei. Aici, turiştii pot practica diverse forme de turism: agroturism, turism religios sau curativ. Este un judeţ al tuturor anotimpurilor, cu atracţii turistice recunoscute. Explorati zona si obiectivele turistice din imprejurimi, si veti descoperi comorile din Valcea ,care nu sunt putine la numar! 

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA

Screenshot 661
Cauti o locatie mai unica?Căsuța de Hobbit, te duce in lumea basmelor 18

Cititi si 🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei