Dinozauri în mărime naturală,in parcul de aventura de la Wonderland

În inima pădurii care leagă dealul Feleacu de Wonderland Resort, se află un loc magic ce promite aventuri și descoperiri spectaculoase pentru vizitatori de toate vârstele.

Parcul de dinozauri animatronici este o destinație de neuitat, unde trecutul prinde viață într-un mod impresionant și captivant. Acest parc nu este doar o simplă expoziție, ci o veritabilă călătorie în timp, care îi transpune pe vizitatori într-o eră când pământul era dominat de creaturi gigantice și misterioase.

Parcul găzduiește nu mai puțin de 40 de dinozauri în mărime naturală, fiecare creat cu o atenție meticuloasă la detalii. Aceste capodopere animatronice sunt programate să se miște, să respire și să scoată sunete autentice, oferind vizitatorilor o experiență aproape reală. Fiecare dinozaur din colecție are propria sa poveste și caracteristici unice, care sunt prezentate într-un mod educativ și distractiv.

Dinozauri în mărime naturală

Dinozauri
Dinozauri
Dinozauri
Dinozauri
Dinozauri
Dinozauri
PSX 20240710 142821

Printre cele mai impresionante atracții se numără faimosul Tyrannosaurus Rex, cunoscut drept T-Rex, care a trăit în perioada Cretacicului, acum aproximativ 65 de milioane de ani. Cu dimensiuni colosale și un aspect înfricoșător, T-Rex este probabil cel mai cunoscut dinozaur din lume, captând imaginația copiilor și adulților deopotrivă.

Dinozauri în mărime naturală

P1390123 edited 1

Un alt prădător impresionant este Allosaurus, cel mai temut carnivor din America de Nord, care a trăit în Jurasicul târziu, acum aproximativ 155 de milioane de ani. Cu fălcile sale puternice și ghearele ascuțite, Allosaurus era un adevărat stăpân al regiunilor pe care le cutreiera.

De asemenea, parcul nu ar fi complet fără Stegosaurus, unul dintre cei mai mari erbivori cu platoșă dorsală, care a trăit acum 200 de milioane de ani. Cu plăcile sale distinctive pe spate și coada înțepată, Stegosaurus este o prezență impunătoare și fascinantă pentru toți cei care îl descoperă.

PSX 20240710 142542

Parcul de dinozauri animatronici este locul ideal pentru o ieșire de familie, unde fiecare membru, de la cei mai mici la cei mai mari, va găsi ceva de care să se bucure. Este un loc unde istoria prinde viață și unde fiecare pas aduce o nouă descoperire. Atmosfera plină de mister și aventură face ca vizita să fie nu doar educativă, ci și extrem de distractivă.

Vă recomandăm să citiţi şi: