Pensiunea Apuseni Wild :Un adevarat paradis ascuns in inima muntilor

Oamenii frumoși transforma locurile frumoase in Paradis!Un asemenea loc ascuns și frumos il găsim si la Pensiunea Apuseni Wild.

Un loc retras si liniștit care le are pe toate ,începând de la un peisaj rustic montan, terasa aflata într-o grota și servici de calitate.Un loc excelent pentru o escapada cu familia,sau gașca ta de prieteni.

Pensiunea Apuseni Wild se află in Remeţi, judeţul Bihor, în apropierea satului Negreni (15 km), pe Valea Iadului.Aceasta vale este una dintre cele mai pitoreşti văi din ţară, fiind străbătută, între confluenţa cu Crişul Repede şi barajul de la Leşu.

paradis ascuns in Apuseni

Pensiunea Apuseni Wild

Un loc uimitor în inima Munților Apuseni: perfect pentru o scurtă escapadă – recomand zilele săptămânii pentru mai multă intimitate – sau o vacanță mai lungă pentru o relaxare cat mai completa. Vă puteți bucura de o baie în piscina încălzită, vă puteți relaxa cu un cocktail grozav și puteți admira peisajul uluitor ,indiferent ca este vara sau iarna .


Pentru a vă menține activi, puteți încerca să vă testați forța și abilitățile pe peretele de cățărat sau să mergeți într-o drumeție frumoasă.Copii un loc de joacă complet echipat care include leagăne, trambulină și multe altele.

paradis ascuns in Apuseni
Pensiunea Apuseni Wild
Pensiunea Apuseni Wild :Un adevarat paradis ascuns in inima muntilor 4
Pensiunea Apuseni Wild
Pensiunea Apuseni Wild :Un adevarat paradis ascuns in inima muntilor 5

Zona este una deosebit de frumoasă, salbatică, printre cele mai pitorești din Apuseni ,unde poți descoperi următoarele atracții turistice:

 • Lacul Dragan
 • Lacul Natural Fara Fund
 • Cascada Iadolina
 •  Saritoarea Iedutului
 • Casa Memoriala Octavian Goga,
 •  Defileul Crisul Repede cu pesteri
 • Statiunea Stana De Vale,
 • Valea Draganului,
 • Padis,
 • Scarisoara,
 • Pestera Ursilor

alba animale animale de companie apuseni ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare hunedoara cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii delta harghita hunedoara Judetul Harghita lac maramures moldova munte mures natura piscina porumbacu de sus praid sibiu sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan valcea Vatra Dornei

De retinut:

Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
sursa informatii si poze  Pensiunea Apuseni Wild

Share to...