Pensiunea Hygge Praid: O locatie de poveste la 2 pasi de Salina Praid

Pensiunea Hygge Praid este perfect localizata in Praid mai exact la 2 pasi de salina dar si de casa cu fluturi ,mai exact in maxim 5-10 minute de mers pe jos.

Locația este absolut perfectă pentru toți cei care iubesc natura. Aici poți experimenta o adevărată oază de relaxare și liniște. Imaginează-ți că te poți așeza într-un hamac confortabil, în timp ce răsuna muzica cristalină a pârâului din apropiere.

Noi am trait din plin aceasta experienta si o recomandam cu drag mai departe.

Pensiunea Hygge Praid
Pensiunea Hygge Praid: O locatie de poveste la 2 pasi de Salina Praid 21

Pensiunea Hygge Praid

Pensiunea Hygge Praid
Pensiunea Hygge Praid

Salina Praid poate fi destinația perfectă pentru dumneavoastră.Este locul perfect unde se te ascunzi de căldură vara dar si de vremea rece de afara iarna dar in acelas timp sa te bucuri de tot felul de activităţi pe care le vei descoperi in salina , in plus ai grijă şi de sănătatea ta.

Se accepta plata si cu card de vacanta.

Pensiunea are o capacitate de 7 camere (6 de doua persoane si unu de trei persoane), iar in 5 camere din cele 7 exista posibilitate de amenajare un pat pliabil.

Pensiunea Hygge Praid

Pensiunea Hygge Praid
Pensiunea Hygge Praid
Pensiunea Hygge Praid: O locatie de poveste la 2 pasi de Salina Praid 22
P1230165 edited edited

Citeste si: Articole care pot fi extrem de utile in calatorii si merita sa le adaugam in bagajul de călătorie

Pensiunea Hygge Praid

Pensiunea Hygge Praid va mai pune la dispozitie si o bucătărie utilata, loc de luat masa, living, wifi, Tv, gratar, curte spatioasa, ciubar,sauna si in vara sta se da drumul si la o piscina exterioara.

P1230228 edited
Pensiunea Hygge Praid
P1230164 edited
P1230204 edited
P1230129 edited

Pensiunea Hygge Praid

P1230248 edited
33
ee

Pe lângă asta, ai posibilitatea de a te destinde într-un ciubar cu apă sărată. Dacă vrei să-ți răsfeți simțurile și să te relaxezi complet, nu există nimic mai bun decât să te cufunzi într-un asemenea răsfăț. Apele sărate îți vor îmbrățișa corpul și te vor purta într-o stare de relaxare profundă.

Dar asta nu e tot! În această locație minunată, ai la dispoziție și o saună care îți oferă un moment de purificare și revigorare. Poți experimenta plăcerea căldurii care pătrunde în corpul tău, eliminând stresul și tensiunea acumulate. Înconjurați de natură și având posibilitatea de a-ți îngriji trupul și mintea, vei părăsi cu siguranță această locație simțindu-te complet revitalizat.

P1220350 edited
PSX 20230529 105801
Pensiunea Hygge Praid: O locatie de poveste la 2 pasi de Salina Praid 23

Locatia mai dispune de 2 apartamente sintuate in aceiasi curte .

PSX 20230529 105746
aaa
Pensiunea Hygge Praid: O locatie de poveste la 2 pasi de Salina Praid 24
P1220290 edited

Avem pentru voi si un mic video cu locatia.

Citeste si :

alba animale animale de companie apuseni ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare hunedoara cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii delta harghita hunedoara Judetul Harghita lac maramures moldova munte mures natura piscina porumbacu de sus praid sibiu sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.