Pista de bob din Toplița,locul unde adrenalina atinge cote maxime

vacante prin romania
vacante prin romania

Pista de bob din Toplița se bucură de o reputație impresionantă, cu o lungime remarcabilă de aproape doi kilometri, făcând-o astfel cea mai extinsă pistă de acest tip din întreaga România.

Avem si un video pentru tine cu Pista de bob din Toplița mai in jos in articol.

Pista de bob din Toplița

Pistele de bob reprezintă o atracție relativ recentă în România, oferind o experiență palpitantă pentru iubitorii de aventură. Personal, am avut ocazia să descopăr una dintre aceste piste spectaculoase în inima țării noastre mai exact in Toplița,județul Harghita.

Pista de bob din Toplița
Pista de bob din Toplița,locul unde adrenalina atinge cote maxime 13
Pista de bob din Toplița
44
Pista de bob din Toplița

Ce face Pista de bob din Toplița cu adevărat specială este faptul că vă permite să vă bucurați de senzațiile unei coborâri pe bob, dar într-un mod sigur și controlat. bobul este echipat cu sisteme de siguranță și frânare, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de această aventură cu încredere, fără griji.

Program de funcționare Alpine Coaster:

  • LUNI – VINERI : 11:00 – 19:00
  • SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ : 10:00 – 20:00

Pretul unui bilet:

  • Copii până în 14 ani- 20 de lei tura
  • Persoane peste 14 ani:25 lei tura
11
Pista de bob din Toplița,locul unde adrenalina atinge cote maxime 14
7
Booking.com

Cu siguranță pot sugera mai multe opțiuni de activități distractive și relaxante pentru a vă bucura de timpul liber în zona Banffy. Iată câteva recomandări:

  • Cascada de apă termală: Dacă sunteți în căutarea unei experiențe relaxante, vă recomand să vizitați cascada de apă termală din zonă. Această oază de liniște vă va oferi o senzație unică de bine și relaxare.
88
  • Echitație la Banffy: Pentru iubitorii de cai, Banffy oferă oportunități minunate de a face echitație. Atât copiii, cât și adulții se pot bucura de această activitate fascinantă.
  • Centrul de wellness de la Banffy: Pentru a vă răsfăța și a vă relaxa, vă sugerez să vă opriți la centrul de wellness de la Banffy. Aici puteți beneficia de diverse tratamente și masaje care vă vor revigora trupul și mintea.
12 1
Pista de bob din Toplița,locul unde adrenalina atinge cote maxime 15
  • Plimbări în natură: Cu peisajele sale pitorești, Banffy este locul perfect pentru plimbări în natură. Explorați frumusețea peisajelor și bucurați-vă de aerul proaspăt al munților.
  • Excursii la Bilbor și Borsec: Dacă sunteți în căutarea unor experiențe mai variate, puteți face o excursie la Bilbor și Borsec. Aici, veți putea conecta cu natura în mijlocul peisajelor fermecătoare și veți descoperi locuri noi și interesante.
22
33

Pista de bob din Toplița, este cu adevărat o atracție unică în România și o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și completeze sejurul în Harghita cu aventură și distracție.

Citeste si: