Porumbacu Garden ,oferă turistiilor o experiență unică de conectare cu natura

Porumbacu Garden este pozitionata strategic într-un colț retras, la periferia localității Porumbacu de sus,județul Sibiu .

Acesta locatie este dedicata celor care sunt in cautarea unei escapade într-o locatie unde liniștea și rafinamentul se împletesc armonios, oferind o experiență aparte.

Porumbacu Garden

Porumbacu Garden
Porumbacu Garden
Imagine WhatsApp 2023 11 20 la 19.41.21 31a37de3

Plimbările cu picioarele goale pe iarbă și prin râu devin experiențe revigorante, oferindu-ți senzația unică a legăturii directe cu natura.

Odată ce vă aventurați peste pârâul care străbate grădina, veți deveni oaspeții unui regat sălbatic, unde împărțiți locul cu căprioare , vulpi jucăușe, păsări cântătoare, rațe sălbatice și o varietate de alte animale care sunt locuitorii naturii din jur.

Imagine WhatsApp 2023 11 20 la 19.41.21 d06f4f99

Cabană Porumbacu Garden este un A frame si dispune de:

  • un living spațios de aproximatix ,
  • bucătărie dotată și utlitală complet,
  • o  zonă de luat masa, 
  • baie,
  • la etaj un dormitor

Cabanele A-frame impresionează prin geamurile lor expansiv, care deschid lumea exterioară în fața ta. Acestea nu sunt doar locuințe moderne, ci și sanctuare care te conectează în mod direct cu lumina naturală și frumusețea naturii din jurul tău. În ultimii ani, aceste cabane au câștigat o popularitate remarcabilă, captivând imaginația turiștilor și bucurându-se de recunoaștere din ce în ce mai mare.

390D2AE9 3F52 4A09 A72E 4876AF829DFE
IMG 4506

Indiferent dacă alegi să petreci o zi liniștită citind la lumina soarelui sau să privești stelele pe timp de noapte, cabanele A-frame oferă un refugiu fermecător și modern în același timp. Cu designul lor atrăgător și atmosfera relaxantă, aceste locuințe reprezintă cu adevărat o experiență de neuitat pentru cei care caută confortul în mijlocul naturii.

Citeste si:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatiilor si pozelor Porumbacu Garden