Descopera o cazare cu o privelişte frumoasa spre Munţii Apuseni.

Pensiunea se află in localitatea Vlaha, la doar 15km indepărtare de Cluj-Napoca.Locatia pensiunii iti ofera o privelişte extraordinară spre Munţii Apuseni.Venind dinspre Cluj Napoca prin autostradă, vă veți orienta spre sud și veți continua 7 km

. Pensiunea este situată pe partea stângă la aproximativ 300 de metri în sus de drumul principal.Pensiunea – „castel” Harmonia Mundi se înalță pe panta dealului și se află pe locul cel mai frumos din zonă. Locul nu a fost ales întâmplător.

privelişte frumoasa
privelişte frumoasa
sursa foto Harmonia Mundi

La „castel”,cum mai este denumita pensiunea ambientul armonios şi facilităţile noi de relaxare (SPA nordic) oferă un sejur de neuitat impreuna cu familia sau prietenii ! Zona de primire ,vă întâmpină cu un șemineu și un lounge unde vă puteți bucura de o gustare și o cafea sau un ceai.

privelişte frumoasa
privelişte frumoasa
sursa foto Harmonia Mundi

Pensiunea oferă 5 camere mari și luminoase, fiecare cu baie privată. Camerele sunt o combinație de stiluri moderne și tradiționale. În sala de mese este integrată o bucătărie echipată complet , care stă la dispoziția fiecărui client.

În cuptorul tradițional modelat din lut pot fi preparate mâncăruri tradiționale și internaționale (pâine, cozonac, sarmale, pizza etc.) . Pe terasele acestui castel , te poti bucura de soare, de privelistea deosebita asupra muntilor sau de umbra racoroasa a padurii.

284291655 scaled
Descopera o cazare cu o privelişte frumoasa spre Munţii Apuseni. 5

Pentru ca părinții să se poate bucura de un weekend cu cât mai mult timp liber, este amenajat pentru cei mici un spațiu în interior dotat cu jocuri pentru diferite vârste. În curte există un loc de joacă în aer liber (tobogan cu turnuleț, leagăn, cățărător).

Pensiuna va pune la dispozitie:

 • Sală de joacă pentru copii
 • Grădină / Curte / Zonă verde
 • Jacuzzi
 • Ciubăr 
 • Saună
 • Grătar 
 • Ceaun 

Turistii care au fost cazati aici, promit ca o sa revina si au fost foarte multumiti de servicile primite si in special de locatia unde este amplasata pensiunea.

Screenshot 614

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA

citeste si 🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara Judetul Harghita lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid sauna sibiu slanic moldova SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan valcea Vatra Dornei

De retinut:

 • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
 • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
 • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
 • sursa informatii si poze , facebook sau booking

Add Comment