Daca ai ajuns in Sibiu,musai sa incerci si delicatesele culinare de la restaurant Sia 

Restaurant Sia este un un concept de restaurant fusion amplasat la kilometrul 0 al orasului Sibiu, in Piata Mica, langa Turnul Sfatului.

Chefii restaurantului imbina elemente gastronomice internationale intr-o maniera originala, astfel incat sa existe echilibru intre partea turistica si cea rafinata. 

Turiștii aleg Sibiul datorită atmosferei autentice și medievale a orașului, arhitecturii impresionante, evenimentelor culturale și tradițiilor populare, gastronomiei locale delicioase și a poziționării sale strategice în inima Transilvaniei.

Restaurant Sia

Restaurant Sia

Meniul este conceput pe ideea de sharing. Aici se pot servi portii mici si portii mari pentru a putea fi impartite cu prietenii sau de ce nu, consumate individual. 

Servirea se face atat indoor, cat si outdoor.

Restaurant Sia
1 2
2

Articole care pot fi extrem de utile in calatorii si merita sa le adaugam in bagajul de călătorie

67
Restaurant Sia
4
Restaurant Sia

Acest restaurant este un loc ideal pentru a savura preparate culinare delicioase și pentru a petrece timp într-o atmosferă primitoare și confortabilă. Ambianța este plăcută și relaxantă, iar meniul este bogat și variat, oferind opțiuni pentru toate gusturile. Personalul este amabil și atent la nevoile clienților, iar serviciul este prompt și profesionist. Decorul este elegant și rafinat, creând o experiență culinară de neuitat.

Citeste si:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasă cu unități de cazare deosebite din România.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarului pensiunii.
  • sursa informatii si poze Restaurant Sia