Ne-am bucurat de o panorama fascinantă a Colibitei,de la Turquoise House

vacante prin romania
vacante prin romania

Ce poate fi mai frumos decât un weekend la marea de la munte? Într-adevăr, această combinație magică îți oferă o experiență unică și de neuitat.Turquoise House este perfect pozitionata m-ai exact in mijlocul Colibitei.

Turquoise House

Turquoise House

Locatia oferă o priveliște desprinsă din vis asupra întregului peisaj înconjurător. Cu fiecare răsărit și apus al soarelui, Turquoise House se contopește cu frumusețea naturii, reflectându-și culorile vii în apele limpezi ale lacului, ca un tablou pictat cu măiestrie.

IMG 20220527 WA0017 1
Ne-am bucurat de o panorama fascinantă a Colibitei,de la Turquoise House 10
Turquoise House

Articole care pot fi extrem de utile in calatorii si merita sa le adaugam in bagajul de călătorie

Turquoise House vă punem la dispoziție :

  • 7 camere în total, dintre care: 6 duble (cu posibilitate de pat suplimentar) și 1 tripla ( cu posibilitate de pat suplimentar)
  • terasa
  • piscina
  • Jacuzzi
  • teren de footbal/tenis
555
Ne-am bucurat de o panorama fascinantă a Colibitei,de la Turquoise House 11
IMG 20220528 WA0009 1
Turquoise House
33

De o panoramă superbă poți beneficia direct din cameră!Fie că te trezești dimineața și admiri apusurile spectaculoase sau stai la fereastră în timpul zilei să te delectezi cu frumusețea naturii, priveliștea desprinsă din basme te învăluie și îți hrănește sufletul cu o energie pozitiva.

5555555555
Ne-am bucurat de o panorama fascinantă a Colibitei,de la Turquoise House 12

Atunci când sufletul tânjește după liniște și evadare din agitația urbană, cu siguranță vei găsi aici toate ingredientele necesare pentru a-ți reîncărca bateriile și a regăsi armonia interioară.

În mijlocul acestui colț de rai, timpul pare să se oprească, iar natura te cuprinde cu brațele ei primitoare. Fiecare moment petrecut în această oază de frumusețe îți aduce liniștea sufletească și bucuria de a descoperi magia naturii

Citeste si: