Pensiunea Staniștea Cerbilor,un loc deosebit unde merită sa ajungi și tu

Pensiunea Stanistea Cerbilor este acel loc deosebit in care vrei sa ajungi in weekend. Locatia este amplasată la poalele Masivului Rarau in Campulung Moldovenesc.Aflata in mijlocul naturii si înconjurată de munți și brazi,face din locație ,locul ideal pentru a-ți petrece timpul liber.

Un loc unde te poti relaxa cu prietenii sau familia in orice perioada a anului.

Pensiunea se află la 48 km de Vatra Dornei.

un loc deosebit

un loc deosebit

Aceasta dispune de:

  • 6 camere duble, cu baie proprie,
  • restaurant,
  • terasa
  • foisor cu gratar.
un loc deosebit
308745647 scaled

Atracția locului sunt, bineînțeles, cerbii și căprioarele. Să vezi aceste animale maiestuoase atat de aproape de tine ,te incarca instant cu un sentiment deosebit de plăcut.Acestea va vor incanta privirile, iar pastravii din pastravaria proprie a pensiunii va vor satisface pofta de mancare dobandita de la aerul curat de munte.

un loc deosebit

un loc deosebit
un loc deosebit

Pentru a fi la curent cu toate postarile mele apreciază si urmareste zilnic pagina de FACEBOOK și dă un mic follow si pe instagram pentru ca suntem si acolo !

CITESTE SI:

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare hunedoara cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasă cu unități de cazare deosebite din România.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarului pensiunii.
  • sursa informatii si poze  facebook si booking