Vila Montana,o superba locatie de cazare localizata in Văliug

Vila Montana este situata in comuna Văliug din jud.Caras-Severin langa partia de schi.Daca ati rezolvat cu cazarea puteti alege sa vizitati si locul în care puteți veni cu familia sau cu prietenii pentru o doză de aventură atunci când simțiți că aveți nevoie.

Muntele Semenic și zona din împrejurimi oferă de asemenea multe oportunități pentru activități de toate felurile. De-a lungul lacului Gozna se află patru pontoane pentru plajă și înot, toate dotate cu echipamente pentru practicarea sporturilor nautice. arna, posibilitățile de a schia în împrejurimi au fost suplimentate cu două noi pârtii. Pârtia “Casa Baraj” are 800 de metri lungime, dispune de tunuri de zăpadă și nocturnă, iar pârtia “Semenic-Văliug” are 5800 de metri lungime.

La doar 12 km de Valiug are loc anual festivalul de jazz si rock, care adună nume importante de pe scena mondială a jazzului. Festivalul este consacrat deja atât în România, cât și pe plan internațional.Plimbare cu ATV-urile prin padurile din apropiere,tiroliana sau parcul de aventura Gozna-Vulturi,dar si drumetii grozave pot face cei dornici de aventura.Traseul Cuptoare-Valiug-Semenic,Valiug-Semenic-Garana,Pestera Comarnic-Semenic-Valiug sau Lacul Gozna-Garana-Lacul Breazova sunt doar cateva trasee populare din zona.

Vila Montana dispune de o capacitate de cazare de 8 -18 persoane, fiind una dintre cele mai frumoase cabane de închiriat la munte.

Vila Montana

Vila Montanase
Vila Montana

Ciubărul dotat cu sistem de filtrare, saună finlandeză,zona de grătar, tradiționalul ceaun, foișorul și locul de joacă pentru copii vin în întâmpinarea ta pentru a-ți face vacanța cât mai frumoasă.

✔️dormitoare de familie

✔️pet friendly

✔️wifi

✔️jacuzzi /ciubar

✔️sauna

✔️Bluetooth

✔️Netflix

Vila Montanase
Vila Montana
Vila Montanase
Vila Montana
image2
Vila Montanase
Vila Montana

Copiii au loc de joaca generos in timp ce adultii se pot bucura un view superb direct din ciubar.

CITESTE SI:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasă cu unități de cazare deosebite din România.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarului pensiunii.
  • sursa informatii si poze Vila Montana si booking

Add Comment