Harta locurilor de distracţie din România

Business Magazin a publicat harta celor mai vizitate parcuri de aventura din România.

In ultimii ani parcurile acvatice şi de aventură din România sunt invadate de turişti dornici de distracţie si aventura in acelas timp .
Harta
Dacă ai chef de o evadare din oraș cu prietenii sau impreuna cu familia parcul de aventură este locul potrivit .
Parc Aventura Braşov este cel mai mare parc de distracţie din România şi din Europa de Est. Locatie – Strada Paltinului 16bisBrașov . Parc Aventura Brasov dispune o harta cu 15 trasee de dificultate progresiva. Fiecare participant la aventura primeste un echipament de securitate cu 2 carabiniere, care trebuie folosite in permanenta pentru siguranta. La Parc Aventura Braşov găsiţi şi Tiroliana peste Lac cu o lungime de 307 de metri.

EdenLand Park ,situat in Baloteşti (la 20 de kilometri de Bucureşti)Este locul în care cei din capitală si imprejurul ei se pot relaxa, distra şi pot experimenta senzaţii tari .Aici poti opta pentru trasee prin copaci, cazare în pădure si aici gasesti cel mai mare spațiu amenajat pentru paintball din România.

Când vrei să te relaxezi după porția de adrenalină, o poți face cazându-te într-una din căsuțele construite în copaci .Pretul este destul de piperat( 390 de lei pentru o noapte) dar sa dormi în mijlocul pădurii ,si să te trezeşti dimineața în ciripit de păsărele uiti de banii platiti .
Arsenal Park locatia este in  Orăștiei, și aici gasim și cel mai mare muzeu militar  din Romania . Este singurul loc din România unde poți încerca Power Fan Jumps. Daca doresti sa ai parte de adrenalina la maxim poți sări de la 30 m înălțime fără coardă elastică datorită datorită sistemului Powerfan. De asemenea aici gasesti cea mai lungă tiroliană din România cu o lungime de 640 m.Daca doresti sa incerci activități ceva mai ușoare ai la dispoziție mașinuțe de golf, aqua park, paintball .etc.
Parcul de Aventură Balu-acest parc il gasim  în mijlocul pădurilor de brazi ai Harghitei . Parcul de aventura Balu este unul dintre cele mai vechi parcuri de aventură din ţară . Din primavara pana in iarna parcul va ofera diferite activități de la trasee în copaci, tiroliana, motocross, paintball, plimbări cu ATV-ul.

Harta

Club Aventura Praid -este primul primul parc de aventură din Europă construit intr-o salină. Pe lângă efectul terapeutic al aerului din salina, veți beneficia de , aventură și multă distracție pe traseele amenajate între stâlpi și pereții de sare .Acest loc este destinat in principal copiilor . În fiecare an, numărul turiștilor care vizitează salina Praid este tot mai mare, acesta fiind unul dintre cele mai importante obiective turistice din Harghita si numarul lor depaseste 30 000 pe an.

Harta

Gurasada Park-  este un parc de escaladă, ciclism şi sporturi extreme din vestul României, județul Hunedoara .Mai precis il gasim in  localitatea Gothatea, judeţul Hunedoara .Aici gasiti 18 ateliere și obstacole de escaladă, suspendate în copacii din pădurea de la Gurasada Park. Acestea îți vor pune la încercare rezistența fizică și îți vor testa curajul! Gradele de dificultate ale jocurilor sunt progresive, astfel încât îi vor satisface chiar și pe cei mai aventuroși vizitatori .

Harta

Parcul de aventura Escalada  – il gasim la 3 minute cu masina sau 15 minute pe jos de centru si gara din Gura Humorulu. Fie ca sunteti cu familia, sau pietenii, cele opt trasee sunt practicabile si fara abilitati speciale sau cunostinte anterioare si sunt disponibile pentru toata lumea incepand cu 4 ani. Acest parc îți oferă genul de distracție care îți pune la încercare forma fizică .
 Aventura Parc Dragus- Str. Aleea Fagului Nr. 907, 507251 Comuna Drăguș, Brașov . Aici o sa gasiti trasee de tip aventura, tir cu arcul, panou de escalada, paintball, tir cu arma de air soft si mini golf. In sezon de iarna poti să iei cursuri de Ski si Snowboardin.  In aceasta locatie poti de asemenea sa observi cele mai rare exemplare de animale din Munții Făgăraș în habitatul lor natura .
Arka Park -situat la 24 km de Sibiu.  Traseele sunt atât pentru începători cât și pentru avansați, copii sau adulți. Toți aventurierii de la Arka Park vor avea căști de protecție, vor fi echipați în hamuri și asigurați cu două carabine cu sistem de siguranță.  Fiecare rută are o culoare diferită, prin care este semnalizat și gradul de dificultate. O zi la Arka Park este o experiență plăcută pentru întreaga familie.

Cele prezentate de mine sunt doar o parte din parcurile de distractie si aventura din Romania.Restul listei o gasiti in Harta de la inceputul articolului.Daca aveti si voi recomandari ,scrietie-le in comentariu de mai jos.

 

Screenshot 364 1
Harta locurilor de distracţie din România 3

citeste si

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

Add Comment