2 căsuțe perfecte pt un weekend,la poalele munților Făgăraș

Situate în zona turistica, Porumbacu de Sus, jud. Sibiu.Cele 2 căsuțe sunt destinate grupurilor restrânse, care doresc să petreacă câteva zile de liniște aproape de natură.Locația este superbă In mijlocul pădurii cu o priveliste de basm.

2 căsuțe perfecte pt un weekend

căsuțe
2 căsuțe perfecte pt un weekend,la poalele munților Făgăraș 5

Atracții turistice sunt nenumărate și chiar deosebite precum:

O cabanuta are o capacitate de 2- 4 persoane, având un pat dublu și o canapea extensibilă.Locatia beneficiază si de o bucătărie complet utilată.

2 căsuțe perfecte pt un weekend

căsuțe
367052872

În aceeași curte,mai exista si o cabana mai mare cu 10 locuri de cazare distribuite în 3 camere duble și 1 triplă, amenajate astfel încât fiecare oaspete să-și găsească locul potrivit.

Casa de sub Sipote vezi mai multe poze AICI

309253649 474349034656163 3052102565737003437 n
Booking.com

CITESTE SI :

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasă cu unități de cazare deosebite din România.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarului pensiunii.
  • sursa informatii si poze  facebook si booking