Băile Tușnad,locul de relaxare,recreere și vindecare

Băile Tușnad este un oraș din județul Harghita,în regiunea Transilvania,  Este cel mai mic oraș din România, cu o populație de aproximativ 1.700 de oameni .

Băile Tușnad – cel mai mic oraș din România, cândva considerat „Mica Elveție”, este una dintre cele mai frumoase stațiuni balneare din țară .

Băile Tușnad

Orasul este situat intr-o zona extrem de frumoasa, la vest de muntele vulcanic, Ciomad. Datorită faptului că se află în mijlocul pădurii, aerul este foarte curat, bogat în ioni negativi și ozon.  Mai mult, aproape de Băile Tușnad, există două lacuri vulcanice, Sf. Ana și Tinovul Mohos, situate într-un crater dublu . Mediul natural, izvoarele minerale cu o mare varietate de compoziții chimice, climatul și frumusețea peisajului fac din Baia Tușnad un loc ideal pentru vindecarea afecțiunilor neurologice, cardiovasculare, gastrointestinale și endocrinale
Cazare mai izolata in zona va pot recomanda 6 bungalowuri cu mansardă pentru maxim 60 persoane, între pădure și râul Olt.

Băile Tușnad

Băile Tușnad
Casutele sunt perfecte pentru 8-10 persoane. In fiecare casute este un living, 4 dormitoare, 2 toalete cu dus si o bucatarie echipata.
Băile Tușnad
Lacul Sfânta Ana și Țara Vulcanilor este detinerea ecoturismului, locul de relaxare, recreere și vindecare.   Statiunea este situata la o altitudine de 650 de metri în partea de sud a depresiunii Ciuc, între munții Harghita și Bodoc, în valea Oltului și este până în prezent un important centru balnear. 
În apropierea stațiunii există o multitudine de atracții pe care le puteți vizita: Lacul Sfânta Ana (un lac vulcanic, unic în Europa Centrală și de Est), Tinovul Mohoș (rezervație naturală cu specii de plante rare), Cetatea Miko și Muzeul Etnografic din Miercurea Ciuc, Lacul Roșu (cel mai mare lac baraj din țară), el Olt Defile (o splendoare naturală), Piatra Falconilor, Cetatea Cârța (o fortăreață fortificată rustică), Cetatea Medievală Odorhei. La toate acestea, adăugați cărările montane prin pădurile pădurilor, unde puteți respira aerul curat și curat și puteți comuna cu natura. SURSA

CITESTE SI 🔰🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei