Înconjurat de natură și izvoare termale,Băile Tușnad poate fi locul perfect pentru tine

Băile Tușnad este un oraș din județul Harghita,în regiunea Transilvania. Este cel mai mic oraș din România, cu o populație de aproximativ 1.700 de oameni .

Băile Tușnad – cel mai mic oraș din România, cândva considerat „Mica Elveție”, este una dintre cele mai frumoase stațiuni balneare din țară .

Băile Tușnad

Orasul este situat intr-o zona extrem de frumoasa, la vest de muntele vulcanic, Ciomad. Datorită faptului că se află în mijlocul pădurii, aerul este foarte curat, bogat în ioni negativi și ozon.Mai mult, aproape de Băile Tușnad, există două lacuri vulcanice, Sf. Ana și Tinovul Mohos, situate într-un crater dublu .

Explorează minunile naturii în Băile Tușnad! Vizitează lacul Sfânta Ana, explorează pădurile încântătoare și bucură-te de relaxare în centrul termal local.

Cazare mai izolata in zona va pot recomanda 6 bungalowuri cu mansardă pentru maxim 60 persoane, între pădure și râul Olt.

Casutele sunt perfecte pentru 8-10 persoane. In fiecare casute este un living, 4 dormitoare, 2 toalete cu dus si o bucatarie echipata.

Băile Tușnad

Băile Tușnad

Fortuna Eco Boutique Hotel – Baile Tusnad

Locatia îmbină armonios designul unic, compatibilitatea ecologică și funcționalitatea în cele 12 camere ale sale. Fiecare cameră din acest hotel rustic-boutique este creată cu grijă în stilul eco, transmitând oaspeților energia naturii și o originalitate aparte.

Fiecare detaliu este atent ales pentru a crea un ambient relaxant și autentic, îmbinând materiale naturale, culori calde și elemente de design inspirate din natură. Fiecare cameră este o oază de confort, unde oaspeții se pot bucura de un somn liniștit și de atmosfera prietenoasă a spațiului.

393291080

Pensiunea Flora Băile Tușnad

Pensiunea , este situată în inima orașului și dispune de un restaurant la parter. Camerele  (6 camere, 6 băi) spațioase oferă pat dublu matrimonial și la cerere,se pot adăuga paturi suplimentare pentru a se potrivi nevoilor tale. Centrul de wellness se află la doar 200 de metri distanță de unitatea de cazare, oferindu-ți posibilitatea de a te relaxa și de a te răsfăța într-un mediu special conceput pentru regenerare și revigorare.

411131121


În imediata apropiere a stațiunii se găsește o varietate de atracții pe care le puteți explora. Iată câteva dintre ele:

  1. Lacul Sfânta Ana: Acest lac vulcanic unic în Europa Centrală și de Est este o destinație fascinantă. Aici puteți admira peisajul spectaculos și puteți descoperi bogăția naturală a zonei.
  2. Tinovul Mohoș: Această rezervație naturală găzduiește o varietate de specii de plante rare. Vizitați-o pentru a explora biodiversitatea și a vă bucura de frumusețea naturală a locului.
  3. Cetatea Miko și Muzeul Etnografic din Miercurea Ciuc: Descoperiți istoria și cultura locală prin vizitarea acestei cetăți impresionante și a muzeului etnografic. Aici puteți afla mai multe despre tradițiile și obiceiurile regiunii.
  4. Lacul Roșu: Cunoscut ca fiind cel mai mare lac baraj din țară, Lacul Roșu vă întâmpină cu peisaje fermecătoare. Încântați-vă de apele sale limpezi și de împrejurimile pitorești.
  5. Defileul Oltului: Această zonă naturală deosebită vă va impresiona cu frumusețea sa. Străbătând defileul Oltului, veți avea ocazia să admirați peisaje spectaculoase și să experimentați conexiunea cu natura.
  6. Piatra Falconilor: Această formațiune stâncoasă reprezintă o atracție populară pentru iubitorii de drumeții. Urcați pe piatră și bucurați-vă de panoramele uimitoare pe care le oferă.
  7. Cetatea Cârța: O fortăreață fortificată rustică, Cetatea Cârța vă invită să explorați istoria și să vă imaginați vremurile trecute. Descoperiți arhitectura sa impresionantă și explorați atmosfera medievală.
  8. Cetatea Medievală Odorhei: O altă destinație interesantă este această cetate medievală, care vă poartă înapoi în timp. Înconjurați-vă de zidurile sale și explorați trecutul istoric al regiunii.

În plus, puteți să vă bucurați de cărările montane care traversează pădurile din împrejurimi. Acolo puteți respira aerul curat și să comunicați cu natura într-un mod unic și revitalizant.

Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile pe care le puteți explora în apropierea stațiunii. Indiferent de opțiunile pe care le alegeți, veți avea o experiență minunată

CITESTE SI

alba animale animale de companie apuseni ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare hunedoara cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii delta harghita hunedoara Judetul Harghita lac maramures moldova munte mures natura piscina porumbacu de sus praid sibiu sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan valcea Vatra Dornei