Experimentează un mod mai deosebit de cazare ,mai exact intr-o căsuța în copac

Aflată in mijlocul naturii mai exact în Porumbacu de Sus ,aceasta căsuța în copac va va oferi o experienta unica si de ce nu chiar romantică în inima naturii.

căsuța în copac
casuta in copac
Experimentează un mod mai deosebit de cazare ,mai exact intr-o căsuța în copac 4

Un loc de poveste , despre in care ne vom aminti cu drag si vom povesti mai departe ca ne-am cazat intr-una dintre cele mai deosebite cazari din România.O locație frumoasă situată intr-o poieniță , pe malul raului Porumbacu.

căsuța în copac

casuta in copac

Porumbacu Treehouse ,despre aceasta locatie este vorba este localizată mai exact  la 14 km de şoseaua montană Transfăgărăşan.Dacă dorești sa fi înconjurat de natura atunci aici trebuie sa mergi.

Căsuța din copaci dispune de un dormitor de 35 mp cu un pat dublu king size si o canapea extensibilă, cu baie proprie .Are inclusiv WiFi să poți vedea Netflix în copac ,dar nu cred ca vei opta pentru aceasta optiune de ati petrece timpul.

căsuța în copac

casuta in copac
Experimentează un mod mai deosebit de cazare ,mai exact intr-o căsuța în copac 5

In zona poți de asemenea sa vizitezi numeroasele obiective turistice precum:

Citeste si:

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasă cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarului pensiunii.
  • sursa informații si poze , facebook si booking