Cazare deosebita,aflata la marea de la munte

Astăzi va recomandam o cazare deosebita aflata la Colibita .O Priveliște de poveste ,cu toti căutam cand ne bate gândul sa fugim intr-o mica sau mai mare escapada prin tara.

Colibiţa va poate oferi asemenea peisaje de poveste indiferent de anotimpul cand vizitati aceasta statiune.Statiune turistica Colibița se află la o altitudine de 900 de metri având o suprafață de aproximativ 270 de hectare și o lungime de 13 kilometri.

Aflata la 38 Km de Bistrita, in apropierea soselei care face legatura peste pasul Tihuta intre Transilvania si Moldova, Colibita beneficiaza de un potential turistic mare.

In Colibita se poate ajunge pe doua variante din DN17, care face legatura intre Transilvania si Moldova peste Carpatii Orientali, prin Pasul Tihuta.

Varianta 1

In centrul localitatii Prundu Bargaului(exista indicator spre Colibita) se face dreapta daca veniti dinspre Bistrita (stanga daca veniti dinspre Vatra Dornei) , traversati localitatea Bistrita Bargaului, urcati barajul si a-ti ajuns la Colibita.

Varianta 2

La iesirea( la intrare daca veniti dinspre Vatra Dornei) din localitatea Muresenii Brgaului(exista indicator spre Colibita) faceti dreapta daca veniti dinspre Bistrita(stanga daca veniti dinspre Vatra Dornei) , traversati podul .

O cazare mai deosebita in zona va pot recomanda Casa Lipan

Casa Lipan este o unitate de cazare de tip: Camere de inchiriat si este situata in Colibita intr-o zona montana deosebita, in mijlocul peisajului spectaculos oferit de Muntii Calimani si Lacul de Acumulare Colibita (la o plimbare de 5 minute de lac), pe un teren de 1500 mp.

Cazare deosebita

Cazare deosebita

Citeste si:  PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Turisti se pot bucura aici de urmatoarele facilitati: 

-6 camere mobilate functional (cu pat matrimonial, TV Led si acces gratuit la internet – WIFI), 5 bai comune – cu dus si articole de toaletă gratuite.

Cazare deosebita

– bucatarie (complet utilata) in stil American cu spatiu comun pentru servit masa si zona de relaxare, dotata cu sistem audio, TV prin satelit, internet WIFI si jocuri de societate (sah, rummy, carti);

-caldura si apa calda sunt asigurate de centrala cu combustibil solid.

Zona oferă posibilități nenumarate de aventura in special pentru iubitorii muntelui, în orice anotimp: excursii, drumeții (Tăul Zânelor, izvorul de apă minerală Borcut, trasee montane – traseu marcat de 3,5 ore pâna în Vf. Bistricioru, Castel Dracula lângă Pasul Tihuța – ,ciclism montan, caiac, alpinism, pescuit (păstrăv, clean, caras – în lacul Colibița), plimbări cu sania etc.

Citeste si:

alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moeciu moldova munte mures natura neamt piscina praid relaxare sauna sibiu slanic moldova sovata SPA suceava Transalpina turda valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informații si poze hotelguru.ro si facebook