Complex turistic,cu cazare, restaurant si spa pe Transfagarasan

Un Complex turistic deosebit si cu activitati pentru intreaga familie gasesti în localitatea Căpățâneni din județul Argeș.Fiind o zonă liniștită de munte este o alegere pefecta pentru a petrece un weekend placut si relaxant in special fiind o locatie cu spa.

Complexul este compus din 2 clădiri situate la 50 metri distanță, pe ambele părți ale Transfăgărășanului DN 7C .Locația este situată la 23 de km de oraşul istoric Curtea de Argeş, la 56 de km de Municipiul Piteşti, respectiv 166 km de Capitală.Este un loc magic care te va încânta cu peisaje uluitoare și cu siguranță unul dintre locurile de vacanță în care vei dori să revii.Întotdeauna vei fii impresionat de Transfăgărășan 🇹🇩 denumit si Drumul printre nori.

Complex turistic

130083485 3632776400093955 5406864948268811446 n

Pensiunea Dracula este amplasată pe malul stâng al râului Argeș și pe partea stângă a Transfăgărășanului din direcția Curtea de Argeș. În cadrul acesteia este amenajat la parter un restaurant în stil tradițional, iar la etaj 10 camere duble și triple amenajate în stil tradițional care oferă tot confortul necesar unei pensiuni. La mansardă sunt amenajate 4 apartamente și două camere.

Toate camerele sunt spațioase, au internet Wi-fi, Televizor cu ecran plat mare , lambriuri din lemn si baie privată. În această curte există o terasă spațioasă și un loc amenajat pentru grătar. Tot în acest corp puteți beneficia de un centru SPA ( piscină interioară încălzită, jacuzzi), sală de fitness, sală de jocuri dotată cu air hockey, fusball, tenis de masă).

Complex turistic

Complex turistic
Complex turistic,cu cazare, restaurant si spa pe Transfagarasan 8
Complex turistic
Complex turistic
Complex turistic
GRUP VACANTE
Complex turistic,cu cazare, restaurant si spa pe Transfagarasan 9

La doar 6 km de complex se află Barajul şi lacul Vidraru, traseul turistic renumit „Valea lui Stan” şi Statuia lui Prometeu – zeul electricității.

Obiective Turistice de vizitat in zona :

  • CETATEA POENARI LUI DRACULA-Plasata intr-un cadru natural fascinant in Muntele Cetatuia, pe care insa, ca sa il poti vedea, trebuie sa urci 1480 de trepte
  • Valea lui Stan- singurul canion amenajat turistic din Munţii Făgăraş.
  • Barajul Vidraru,-de pe râul Argeș este cel mai înalt baraj din beton din România
  • Transfagarasan-numit și „drumul din nori”, care leagă regiunea istorică a Munteniei cu Transilvania.
  • Balea Lac- este un lac glaciar aflat la o altitudine de 2.034 m.
  • Manastirea Curtea de Arges:-O adevarata bijuterie a culturii, arhitecturii si istoriei, reprezinta un reper important pentru turismul romanesc.

Argeşul se află printre judeţele cu un mare număr de obiective turistice, unele unicat, care ar putea fi destinaţii de vacanţă sau de week-end deosebite,in special fiind aproape de capitala.

Te astept cu drag si pe grupul nostru de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA
Screenshot 353
Complex turistic,cu cazare, restaurant si spa pe Transfagarasan 10

Citeste si 🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara Judetul Harghita lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informații si poze hotelguru.ro si facebook

Add Comment