Pensiunea Muntele Rece,te rasfata cu o priveliste frumoasa.

Dacă ești in căutarea unui loc,cu o priveliste frumoasa,sa fi înconjurat de natura ,si cu multe obiective turistice in apropiere,am gasit locatia perfecta pentru tine.

Pensiunea Muntele Rece este locul creat din suflet, în care s-a pus pasiune și drag pentru a face un ACASĂ pentru toți oaspeții ce îi trec pragul. Un loc ca o oază de liniște, relaxare și natură înconjurat de munți și străjuită de Castelul Bran

priveliste frumoasa

13
Pensiunea Muntele Rece,te rasfata cu o priveliste frumoasa. 5

priveliste frumoasa.

Ușile camerelor sunt decorate cu picturi manuale. Perdelele, draperiile și țesăturile sunt lucrate tradițional, din bumbac țesut “de casă” și îmbogățite cu dantelă cusută manual. Covoarele tradiționale sunt de asemenea lucrate la război. Întregul decor al pensiunii contribuie la o experiență autentică într-un loc perfect de petrecere a timpului liber.

Restaurantul aduce o valoare în plus sejurului oferind o experiență culinară desăvârșită. Bucate alese și dichisite cu pricepere și măiestrie de către Chef-ul casei. Un profesionist desăvârșit, cu o vastră experiență și premiat de-a lungul carierei. Din respect pentru oaspeți, produsele servite la micul dejun sunt achiziționate doar de la producătorii locali sau preparate la pensiune. Specialități și brânzeturi produse în Bran, după rețete autentice și maturate natural. Mezelurile crud uscate, fără aditivi, arome artificiale sau conservanți sunt afumate chiar în afumătoarea proprie. Pâinea, produsele de patiserie, plăcintele și prăjiturile sunt preparate după rețete vechi românești, doar cu ingrediente naturale cumpărate de la producători locali, frământate și coapte în bucătăria proprie. Astfel cu meniul plin de bunătăți, cu un mic dejun autentic din toate punctele de vedere veți păstra și o amintire gustoasă despre Bran și despre adevărata bucătarie românescă.

priveliste frumoasa.

11
Pensiunea Muntele Rece,te rasfata cu o priveliste frumoasa. 6

Oaspeții dornici de activități de relaxare indoor, beneficiază gratuit de o sală în care vor găsi masă de biliard, tenis de masă, darts și jocuri de societate: rummy, table, șah, cărți de joc și altele. Iar pentru cei mai liniștiți există o mică bibliotecă și zone special amenajate pentru lectură. Turiștii se pot bucura de o curte spațioasă, o terasă exterioară cu mese, un teren cu iarbă pentru jocuri cu mingea, grătar cu lemne în curte, dar și un loc de joacă amenajat pentru cei mai mici dintre aceștia. Pentru ca micii oaspeți să beneficieze de activități în aer liber sub privirile adulților, toate asigurate într-un cadrul natural, verde și sigur.riveliște frumoasă

Totodată, pensiunea deține și o sală de evenimente, special construită pentru a asigura un confort deosebit dar și o acustică de calitate. Cu o capacitate de 40 de persoane, este o alegere potrivită pentru orice eveniment important celebrat într-un cadrul mai restrâns. Sala dispune de o stație de sonorizare performantă și se adaptează în funcție de specificul evenimentului.

Oaspeții dornici de activități de relaxare indoor, beneficiază gratuit de o sală în care vor găsi masă de biliard, tenis de masă, darts și jocuri de societate: rummy, table, șah, cărți de joc și altele. Iar pentru cei mai liniștiți există o mică bibliotecă și zone special amenajate pentru lectură. 

priveliste frumoasa

frumoasa
Pensiunea Muntele Rece,te rasfata cu o priveliste frumoasa. 7

Totodată, pensiunea deține și o sală de evenimente, special construită pen

Cetatea Râşnov și Dino Park se află la o distanță de 10 km și la numai 3 km distanță în plus se află și Peștera Valea Cetății. Sanctuarul Urșilor din Zărnești este un obiectiv de neratat iar până în oraşul Braşov se parcurge un drum de jumătate de oră cu autoturismul.

Lângă pensiune, se află Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, monument istoric construită între anii 1810-1836. Alte puncte de interes din Bran: Muzeul Satului Brănean, Muzeul Național Bran, Castelul Groazei, Capela Inima Reginei Maria.

Important!
Priveliște frumoasă

Pensiunea Muntele Rece,te rasfata cu o priveliste frumoasa. 8

Cu siguranță, o dată ce ați trecut pragul Pensiunii Muntele Rece, veți mai dori să reveniți aici, în locul în care v-ați simțit ca acasă. Și de fiecare dată veți fi așteptat cu mult drag!

Citeste si ???

alba animale animale de companie apuseni ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare hunedoara cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii delta harghita hunedoara Judetul Harghita lac maramures moldova munte mures natura piscina porumbacu de sus praid sibiu sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informații si poze hotelguru.ro si facebook