Green Heaven Resort îmbina perfect confortul,relaxare și aventura

vacante prin romania
vacante prin romania

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei escapade de weekend sau a unei vacanțe ,Green Heaven Resort vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă transforma zilele petrecute aici într-o experiență de neuitat.

Resortul este amplasat pe ruta care conectează stațiunea Rânca cu Valea Jiului/Târgu Jiu ( Drăgoiești, Comuna Crasna, Județul Gorj ) , la mai puțin de 1 km de poalele munților, locația vă oferă numeroase posibilități de recreere și relaxare.

Resort

 Aici vei găsi bungalouri de închiriat,restaurant pe marginea unui lac,piscina încălzită,loc de joacă pentru copii si zone de relaxare care te vor face să te simți ca acasă, dar într-un mediu natural deosebit.

Resort

Locatia dispune de:

  • 4 bugalouri pentru cuplu si 6 bungalouri de familie, sunt construite si dotate cu toate facilitățile moderne, astfel încât să poți să te relaxezi și să te simți confortabil
  • Restaurantul servește preparate delicioase, pregătite din ingrediente proaspete, locale și de calitate superioară. Vei putea să te bucuri de o varietate de feluri de mâncare, de la specialități tradiționale la preparate internaționale, iar experții în vinuri îți vor oferi recomandări pentru a asorta mâncarea cu cele mai bune vinuri din regiune
  • piscina încălzită,
  • loc de joacă pentru copii
  • zone de relaxare

De la bungalouri, vei avea o priveliște deosebită asupra pădurii sau a munților și vei putea să te bucuri de liniște și de aerul proaspăt al naturii.

Resort
IMG 1665
Resort
Green Heaven Resort îmbina perfect confortul,relaxare și aventura 7

În timpul șederii tale la Green Heaven Resort, vei putea să te bucuri de o mulțime de activități în aer liber, cum ar fi plimbări prin natură, drumeții si vizitarea obiectivelor turistice din zona. Pentru relaxare și destindere, poți să te bucuri de spații de relaxare, de terase sau de un masaj in bungaloul propriu.

Citeste si:

Booking.com

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatiilor Green Heaven Resort