Izvoarele termale de la Băile Felix,adevărate miracole pt sănătate

Băile Felix este cea mai mare statiune balneoclimaterica din România ,situata la 8 km de Oradea.Majoritatea turistilor vin in zonă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice pe care le oferă apa termală,dar si pentru a explora obiectivele turistice din zonă.

Apele termale din Băile Felix sunt cu adevărat miraculoase și binefăcătoare nu doar pentru cei care suferă de diverse afecțiuni locomotorii, dar și pentru cei care vor să își tonifice organismul, să se relaxeze, să se odihnească și să aibă grijă de imunitatea și rezistența lor.Apa termala mai este numita si „apa vie” si este renumita in special pentru beneficiile pe care le are asupra pielii, in principal pentru ca hidrateaza, revitalizeaza si intinereste pielea. De asemenea, numeroase produse cosmetice au in compozitie apa termala. Apa termala nu este o apa, ci un lichid imbogatit cu minerale, lipsit de substante poluante si de bacterii.

Izvoarele termale din această zonă au fost descoperite în jurul anului 1000 de către un călugăr numit Felix.Călugărul Felix de la o mănăstire din Sânmartin a început să aducă aici oameni bolnavi pentru a beneficia de proprietățile acestor ape.

Interesant de ştiut este faptul că, în 1896, în cadrul unei expoziții mondiale, apele din stațiunea balneară Băile Felix au fost premiate cu Medalia de Aur și Diploma de onoare.

 Simbolul statiunii ,este floarea de lotus sau nufărul termal care a fost descoperit in anul 1789 si care se poate găsi de-a lungul intregului an.


Statiunea iti pune la dispozitie o multime de unitati de cazare. Acesta sunt disponibile la discretie,si se pot alege dupa bugetul fiecaruia

Noi am selectat cate va recomandari de cazare venite din partea membriilor din grupul nostru de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA .

1-Casa cu Pridvor

Aceasta pensiune este o pensiune noua , construita cu o arhitectura in stil rustic combinat cu modern , curata , asezata intr-un loc linistit .

Este compusa din:

  • 6 camere cu baie proprie
  • un apartament cu doua camere
Băile Felix
Izvoarele termale de la Băile Felix,adevărate miracole pt sănătate 5
2-Hotel Vital

Unitatea se afla in inima statiunii Baile Felix, in apropierea Lacului cu Nuferi, la aproximativ 450 de metri de piscinele publice si la aproximativ 1 km de Aquapark President.

Băile Felix
Izvoarele termale de la Băile Felix,adevărate miracole pt sănătate 6

3-Pensiunea Beverly Hills

Este amplastă la intrare în stațiunea Băile Felix dinspre Oradea,si la aproximativ 3 min. de mers pe jos fata de strandurile cu apa geotermala Apollo-Felix.

Pensiunea dispune de :

  • 5 camere cu pat matrimonial,
  • 1 camera cu 2 paturi
  • 1 apartament cu 2 dormitoare conceput pentru o familie cu 2 copii sau chiar pentru 2 familii.
Băile Felix

4-Vila Gest Băile Felix

Situata in BAILE FELIX în apropierea strandurilor termale.Capacitate de cazare 25 de persoane  in camere de 2 si 3 persoane cu pat matrimonial sau paturi separate.

Baile Felix
Izvoarele termale de la Băile Felix,adevărate miracole pt sănătate 7

CITESTE SI 🔰🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze , facebook sau booking