La Casa din Piatra,beneficiezi de relaxare în natură

Pensiunea Casa din Piatra, este situată în Poiana jud Vâlcea,in rezervatia Parcului National Cozia.Turistii se pot bucura de o vedere panoramica a muntelui Cozia.Situata într-o zona de munte superba, înconjurata de liniste si mult verde, pensiunea Casa din Piatra, amenajata în stil rustic, este locatia perfecta pentru o evadare din cotidianul mediului urban. 

Județul Valcea este renumit și pentru peisajele sale naturale spectaculoase, dar și pentru lăcașurile de cult devenite monumente istorice.

In natură

în natură
La Casa din Piatra,beneficiezi de relaxare în natură 9
în natură

Pensiunea dispune de 5 dormitoare, 3 bai  si living spațios. 

în natură
în natură
IMG 20200228 WA0039
La Casa din Piatra,beneficiezi de relaxare în natură 10
IMG 20200228 WA0040 1
La Casa din Piatra,beneficiezi de relaxare în natură 11
Bucătăria este complet utilata si dotată cu grătar de grădină si plita cu ceaun în terasă suspendată la living. Pentru turistii care doresc si o mancare traditionala zonei sau pur si simplu nu au chef sa gateasca( e normal pentru ca sunteti in concediu),pensiunea va poate oferi si meniuri traditionale gatite.
în natură
La Casa din Piatra,beneficiezi de relaxare în natură 12

Baie cu jacuzzi pentru 2 persoane  ,pentru un rasfat si relaxare dupa o zi plina de drumetii.

IMG 20200228 WA0010
La Casa din Piatra,beneficiezi de relaxare în natură 13

Ciubarul   cu apa calda este pregătit pentru zilele frumoase si alături de el sistemul audio profesional dotat cu microfon,  internet si tv.Locatia dispune de loc de joaca pentru copii, hamac si tenis de masa.

Telefon proprietar – 0737017806 pentru  mai multe detalii de pret deoarece acesta diferă în funcție de cerintele dvs.

Daca iti doresti relaxare în natură,acesta poate fi locul potrivit pentru tine!

Obiective turistice in jud Vâlcea:
  • Valea Oltului– este un obiectiv turistic ideal pentru turistii pasionații de drumeții în natură .
  • Muzeul Trovanților– aceste formațiuni le gasesti în comuna vâlceană Costești, si este o rezervație unică în Europa, menită să protejeze și să promoveze aceste fenomene naturale.
  • Salina Ocnele Mari-In interiorul saline gasesti un parc turistic al Salinei Ocnele Mari , o biserica, un muzeu, restaurant, magazine de suveniruri, baruri, un teren de fotbal, de baschet, de tenis, masa de biliard, locuri de joaca pentru copii.
  • Transalpina–  este cea mai înaltă șosea din România , astfel că puteți admira priveliștile de la înălțime, chiar de pe drum
  • Casa memorială „Anton Pann”– În această casă-muzeu se află o expoziție memorială dedicată lui Anton Pann .
  • Cheile Bistritei– au o lungime de 600 de metrii si sunt cele mai inguste chei in calcar din tara
  • Muzeul Satului Valcean -este un muzeu etnografic în natură din comuna Bujoreni

Cu siguranta sunt mult mai multe obiective turistice de vizitat in zona, Pensiunea Casa din Piatra va ajuta cu cazarea,restul depinde de voi.

Screenshot 673 1024x481 1
La Casa din Piatra,beneficiezi de relaxare în natură 14

CITESTE SI 🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

Add Comment