Căsuța din Poiana ,locatia unde te desprinzi de realitate.

Căsuța din Poiană o găsești in apropierea Rezervației Naționale Cozia. Manastirile de aici sunt foarte cunoscute, in special cea de la Cozia, remarcabil monument istoric si arhitectonic.

Un alt punct turistic a regiunii sunt izvoarele termale, datorita carora Parcul National Cozia a dezvoltat aici o intreaga retea balneara, cele mai cunoscute statiuni fiind Calimanesti si Caciulata. Loc de relaxare in aceasta superba zona gasesti la , Căsuța din Poiana .

Locatia

Căsuța din Poiana va asteapta la munte la relaxare în natură, este situată în Poiana jud Vâlcea,in rezervatia Parcului National Cozia  la poalele muntelui Cozia. Locatia iti garanteaza ,desprinderea de realitate .

locatia
Căsuța din Poiana ,locatia unde te desprinzi de realitate. 9

 Căsuța din Poiana ,va pune la dispozitie un dormitor si living spațios cu capacitate de până la  6 persoane dispunând de internet si tv.  Bucătăria este complet utilata si dotată cu grătar. 

Soba pictată ,este pregătita, pentru dimineti somnoroase unde poti servi cafeaua,sau seri tarzii servind un pahar de vin si a depana amintiri de neuitat. Pentru turistii care doresc si o mancare traditionala zonei sau pur si simplu nu au chef sa gateasca( e normal pentru ca sunteti in concediu),pensiunea va poate oferi si meniuri traditionale gatite.

locatia
Căsuța din Poiana ,locatia unde te desprinzi de realitate. 11

Pentru agrement ,Căsuța din Poiana va ofera, atv uri , biciclete,dartz,masa de tenis, terasă în aer liber si sistem audio pentru karaoke dotat cu microfon.

De asemenea, Casuta din Poiana va pune la dispoziţie o grădină, facilităţi de grătar şi un loc de joacă pentru copii.

locatia
Căsuța din Poiana ,locatia unde te desprinzi de realitate. 12

Propietara Denisa Popescu va asteapa cu drag la Pensiunea Casa de Piatră , Căsuța din Poiană  si Căsuța de Hobbit , 3 proiecte de cazare reusite,pregatite pentru a intampina turistii .

Parcul Naţional Cozia , este supranumit şi Parcul florilor întrucât cuprinde peste 900 de specii de plante, precum trandafirul  ,, laleaua pestriţă, iedera albă, floarea de colţ sau bujorul de munte. Cheile şi cascadele dau o notă sălbatică acestei zone.

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA .

CITESTE SI :

alba animale animale de companie apuseni ARISENI bran brasov Bucovina bucuresti cabana cazare Brasov cazare cluj cazare hunedoara cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii delta harghita hunedoara Judetul Harghita lac maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid sibiu sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan valcea Vatra Dornei

Share to...