Casa Burduhos,ofera cazare in Campulung Moldovenesc

Daca ai ales sa iti petreci un weekend in stațiunea montana Campulung Moldovenesc, înseamnă ca ai ales o locație foarte frumoasa cu multe obiective turistice de vizitat in zona .

Pensiunea Casa Burduhos este situata la 5 min de mers pe jos fata de centru orasului si 8 km de partia de ski Rarăul.

Campulung Moldovenesc

O porție mare de scârjele cu focacia și sos de usturoi ne ajută să trecem mai repede peste zilele de post! Asta va recomanda Casa Burduhos si eu zic ca merita .


Casa Burduhos
 din Câmpulung Moldovenesc a fost construită în anul 2005 şi are bar și camere cu WiFi gratuit. Oaspeții au la dispoziţie camere de familie şi o terasă. Pensiunea are un restaurant care serveşte preparate din bucătăria europeană şi o parcare privată gratuită.

Toate camerele pensiunii au birou, TV cu ecran plat și baie privată. În unitățile de cazare există dulap. Casa Burduhos serveşte micul dejun à la carte. Oaspeții vor putea practica diferite activități în Câmpulung Moldovenesc și în împrejurimi, precum schi. Vatra Dornei se află la 43 km de Casa Burduhos, iar Gura Humorului este la 32 km.

285856951

Campulung Moldovenesc

In aceasta zona poti vizita :

  1. Cheile Moara Dracului- Foarte puţin cunoscut pentru turişti, spaţiul ascunde faună şi floră pe cale de dispariţi
  2. Colecția Lingurilor de Lemn „Ioan Țugui”aici gasesti peste 5000 de linguri adunate adunate de pe tote continentele
  3. Pârtia de ski Rarăueste cea mai lungă și modernă pârtie din Moldova .
  4. Muzeul Arta Lemnului- aici gasesti o adevărată civilizaţie a prelucrării lemnului şi cuprinde peste 15.000 de piese din lemn
  5. Codrul secular Slătioaraeste una din cele mai mari rezervaţii forestiere din ţară. Se apreciază că este cea mai veche pădure de răşinoase în amestec cu fag din ţară, chiar din Europa.

agropensiune alba animale animale de companie apuseni bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara Judetul Harghita lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking

Add Comment