Viscri-Un colț de rai ascuns în Transilvania:Avem si recomandari de cazare pt tine

Viscri este un sat săsesc pitoresc situat în inima Transilvaniei, renumit pentru frumusețea sa autentică și atmosfera rurală încântătoare.

Casele tradiționale bine conservate, unde descoperi curți interioare pline de flori, creează o atmosferă de basm. Peisajul împrejurător este dominat de dealuri verzi, pășuni și păduri în care timpul pare să se fi oprit. . Viscri este o destinație ideală pentru cei care doresc să se bucure de liniște, autenticitate și să descopere tradițiile și ospitalitatea săsească.

Când privești în jurul tău, vezi case tradiționale cu acoperișuri cu sindrile și ferestre încadrate în lemn sculptat, care îți amintesc de vremurile demult apuse. Străzile pietruite și înguste te conduc prin labirintul de case și grădini, creând o atmosferă liniștită și plină de farmec.

Articole care pot fi extrem de utile in calatorii si merita sa le adaugam in bagajul de călătorie

1-Viscri 32 – White Barn and Blue House

Viscri 32 – White Barn and Blue House fiind situatala doar câțiva pași de Biserica Fortificată, adaugă o notă specială și adâncește conexiunea oaspeților cu istoria și atmosfera unică a Viscriului. Oaspeții se vor simți privilegiați să se bucure de această perspectivă unică și să se lase purtați într-o călătorie fascinantă prin timp și tradiție.

Locatia ofera 5 camere pentru cazare.

Viscri
Viscri-Un colț de rai ascuns în Transilvania:Avem si recomandari de cazare pt tine 8

2 – Viscri9 and 422 others

Pensiunea este o locație cu adevărat excepțională, aflându-se vizavi de casa Printului Charles în satul Viscri. Această poziție privilegiată aduce un farmec aparte și oferă oportunitatea unică de a fi în proximitatea unei importante reședințe regale.

Proprietatea are grădină cu facilități de grătar, iar turistii pot face drumeții și ciclism în apropiere.

Viscri

3- Pensiunea Ramona

Pensiunea se află în inima satului, în proximitatea bisericii fortificate, oferind o locație convenabilă și pitorească. Oaspeții pot bucura de atmosfera autentică a Viscriului, fiind la doar câțiva pași de principalele atracții.

Pentru o experiență autentică, oaspeții au posibilitatea să se bucure de plimbări romantice cu căruța, savurând peisajele pitorești și liniștea satului. Facilitățile oferite de pensiune adaugă un plus de confort și accesibilitate pentru cei care doresc să exploreze frumusețea și tradițiile locale.

Viscri

4- Experience Transylvania Viscri 63A 

Locatia se află în Viscri, la 200 de metri de Biserica Fortificată Viscri.

Casa are atmosfera unui muzeu al satului, dar este suficient de confortabilă pentru a vă bucura pe deplin de șederea dumneavoastră.

Viscri
Viscri-Un colț de rai ascuns în Transilvania:Avem si recomandari de cazare pt tine 9

5- Viscri 44

Aici, în locul în care te afli, vei avea privilegiul de a te bucura de camere magnific decorate, în stil autentic rustic, îmbinate cu bun gust și confort modern. Fiecare cameră este o bijuterie unică, decorată cu antichități autentice și obiecte tradiționale, care aduc o notă de istorie și autenticitate în fiecare colțișor.

Viscri

6- Experience Transylvania Viscri 21A

De la momentul în care pășești în această casă, vei fi cufundat în atmosfera istorică și vei avea ocazia de a experimenta viața tradițională săsească în toată splendoarea sa. Fiecare colțișor al casei este amenajat cu grijă și atenție la detalii, pentru a recrea autenticitatea și farmecul vremurilor apuse.Mobilierul vechi, sculptat manual și piesele de artizanat tradiționale sunt așezate strategic în fiecare încăpere, împletindu-se perfect cu arhitectura și designul interior.

collage 5

7-Experience Transylvania Viscri 161A

Locatia casei este excelenta, langa casa Regelui Charles . O casuta muzeu, frumos conservata infrumusetata prin obiecte autentice zonei. Aproape de atratractiile turistice din zona.

Pe lângă faptul că se află într-o locație privilegiată lângă casa Regelui Charles III, această casă muzeu se bucură și de o amplasare ideală în apropierea altor atracții turistice din zonă. Indiferent dacă îți dorești să vizitezi biserici fortificate sau castele medievale, sau să explorezi peisajele fermecătoare ale regiunii, totul este la îndemâna ta.

collage 6

Fie că vă plimbați pe străzile înguste și pitorești, admirați arhitectura specifică săsească sau vă aventurați în natura înconjurătoare, veți fi întotdeauna conștienți de prestigioasa prezență a casei Printului Charles în imediata apropiere.Viscriul este cu siguranță un loc special, o comoară ascunsă în inima Transilvaniei. De la Biserica Fortificată și arhitectura sa medievală până la atmosfera autentică și peisajele fermecătoare, acest sat îți oferă o experiență unică și memorabilă.

CITESTE SI:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din România.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informarii si poze BOOKING