Plaja sălbatică,din inima Apusenilor

Vă prezint in acest articol o plajă salbatica ,aflata în inima munților, care te va face sa te simti in locuri cu adevarat exotice.

Acesta plaja salbatica o gasim in judetul Bihor in comuna Suncuius .

Plajă sălbatică
sursa Pensiunea Gradia

Cazare gasiti la Pensiunea Gradia

Bucură-te de o oază de relaxare și frumusețe în mijlocul măreților munți Apuseni! Vizitează-ne și redescoperă farmecul acestor locuri încântătoare. Delectează-te cu peisaje pitorești, râuri cristaline și păduri înverzite, care îți vor încânta simțurile. Savurează liniștea și aerul proaspăt al munților, în timp ce te răsfeți cu activități de relaxare și aventură. Fie că alegi să faci drumeții, să explorezi peșteri fascinante sau să te relaxezi într-un cadru natural minunat, vei găsi tot ce îți dorești în inima Apusenilor. Ia o pauză și lasă-te purtat de magia acestui colț de paradis românesc

Plajă sălbatică
sursa Pensiunea Gradia

Este locul unde doresti sa te rupi de realitate ,sa setezi telefonul pe mod avion și sa te bucuri pentru câteva zile, de aceasta plaja salbatica necunoscuta de prea multa lume .

Este o zona superba de asemenea pentru amatorii de catarari montane unde gasesc aici cateva trasee de catarat special amenajate chiar langa plaja salbatica .

De asemenea in zona mai puteti face Rafting pe raul Cris sau Speologie

In zona mai puteti vizita:

  • Parcul Național Padiș, aflat la 58 de kilometri distanță.
  • Satul tradițional Roșia -aici turisti pot fi cazati case vechi, tradiţionale, si doritorii pot sa isi culeagă din grădină legumele pentru mâncare, să mulgă vaca, să cosească, să asiste la măsuratul oilor.Mâncarea este una tradiţională, preparată acolo, din produse ecologice. 
  • Moara de apă din Roșia – este singura moară care funcţionează în respectiva zonă
  • Peștera cu Cristale – este singura peşteră din România unde turistii poate admira cristale de calcit, fără a fi speolog.

Ca concluzie, este locul perfect pentru a petrece un sejur deosebit de frumos in mijlocul naturii,inca nedescoperit de multi turistii .

Daca a-ti vizitat si voi acesta plajă sălbatică va astept sa va lasati impresiile intr-un comentariu aici pe site .

CITESTE SI 🔰🔰🔰🔰


agropensiune alba animale animale de companie apuseni bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara Judetul Harghita lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan Vatra Dornei

Add Comment