Plajă sălbatică, din inima Apusenilor

Vă prezint in acest articol o plajă salbatica , aflata în inima munților, care te va face sa te simti in locuri cu adevarat exotice
Acesta plaja salbatica o gasim in judetul Bihor in comuna Suncuius .Locatia este La 544 de km de București, la 230 de km de Timișoara, la 103 km de Cluj
Plajă sălbatică
sursa Pensiunea Gradia

Cazare gasiti la Pensiunea Gradia

Adresa exacta este Strada Crisana , numarul 11 G  Comuna Șuncuiuș, Bihor -TELEFON: 0770 353 360

O camera dubla aici costa 170 lei/noapte ,este un pret destul de decent iar copiii pana la 5 ani au gratuit

O adevarata oaza de relaxare in mijlocul naturii!
Plajă sălbatică
sursa Pensiunea Gradia

Este locul unde doresti sa te rupi de realitate ,sa setezi telefonul pe mod avion și sa te bucuri pentru câteva zile, de aceasta plaja salbatica necunoscuta de prea multa lume .

Este o zona superba de asemenea pentru amatorii de catarari montane unde gasesc aici cateva trasee de catarat special amenajate chiar langa plaja salbatica .

De asemenea in zona mai puteti face Rafting pe raul Cris sau Speologie

In zona mai puteti vizita:

  • Parcul Național Padiș, aflat la 58 de kilometri distanță.
  • Satul tradițional Roșia -aici turisti pot fi cazati case vechi, tradiţionale, si doritorii pot sa isi culeagă din grădină legumele pentru mâncare, să mulgă vaca, să cosească, să asiste la măsuratul oilor.Mâncarea este una tradiţională, preparată acolo, din produse ecologice. 
  • Moara de apă din Roșia – este singura moară care funcţionează în respectiva zonă
  • Peștera cu Cristale – este singura peşteră din România unde turistii poate admira cristale de calcit, fără a fi speolog.
Ca concluzie, este locul perfect pentru a petrece un sejur deosebit de frumos in mijlocul naturii,inca nedescoperit de multi turistii .
Daca a-ti vizitat si voi acesta plajă sălbatică va astept sa va lasati impresiile intr-un comentariu aici pe site .

CITESTE SI 🔰🔰🔰🔰


alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment